KABINET GRADONAČELNIKA: Bijeljinski fudbalski savez da izađe iz ofsajda! (foto)

Datum:

Share post:

Saopštenje za javnost Kabineta gradonačelnika Bijeljine prenosimo u cjelosti:

Opštinski fudbalski savez (OFS) Bijeljina nastavlja sa kabadahijskim ponašanjem, igrajući se gluvih telefona sa klubovima-članovima i Gradom Bijeljina, očigledno misleći da će tama zaborava prekriti brojne nepravilnosti pri izboru novog rukovodstva OFS.

OFK ”ZENIT” BIJELJINA: “Mnogo je nepravilnosti u OFS Bijeljina – žalimo se do UEFA, CSA i Lozane,(foto,video)

Fudbalski klub „Zenit“ je sutradan nakon Izborne skupštine, odnosno 13. februara, tražio da OFS dostavi Odluku o izboru predsjednika OFS i druge odluke donijete na Skupštini, zapisnik sa Skupštine, odluke o promjeni delegata, spisak svih prisutnih i odsutnih delegata, punomoći za delegate koji su bili prisutni na sjednici, kao i informaciju da li je kandidat za predsjednika OFS Goran Janjić politički angažovano lice i odbornik SNSD-a u Skupštini Grada Bijeljina.

RADIKA MARIĆ: Odbacujem sve optužbe Gradonačelnika Bijeljine i savjetnika Petrovića – Skupština OFS Bijeljina LEGALNA (foto,video)

Na ovaj zahtjev OFS se nije udostojio ni da odgovori, a kamoli da dostavi tražene dokumente. Nećemo se baviti nagađanjima zašto „Zenit“ nije dostojan odgovora, ali ćemo podsjetiti da se ovaj klub oštro usprotivio izboru novog rukovodstva OFS, ali prije svega, načinu na koji je novo rukovodstvo izabrano.

OFK “ZENIT” BIJELJINA: Lakrdija se nastavlja, a mi se i dalje nastavljamo boriti (foto)

Sa svoje strane, Grad Bijeljina je 22. februara od OFS tražio informaciju na osnovu kog dokumenta su Izbornoj skupštini OFS, kao delegati FK „Radnik“, prisustvovali Nedeljko Ćorić i Goran Janjić, iako nije održana Skupština FK „Radnik“ na kojoj bi oni bili izabrani kao delegati, iako je to predviđeno Statutom OFS, a tražene su i sve odluke sa ove sjednice za koju su glasala navedena lica.

Opštinski fudbalski savez se udostojio da odmah sutradan odgovori na ovaj dopis, doduše nemuštim jezikom, obavještavajući Gradsku upravu da je njen zahtjev proslijeđen nadležnim tijelima i komisijama Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Prljava politika, korupcija i sport, očigledno, idu ruku pod ruku u Opštinskom fudbalskom savezu Bijeljina. Dok tako bude, sport će gubiti smisao, a djeca i mladi će sve više, umjesto da hrle na fudbalske terene, bježati sa njih.

Umjesto toga, borićemo se i izboriti ne samo protiv izbornih nepravilnosti čiji primjer smo najjasnije vidjeli na prošloj Skupštini OFS, nego i protiv drugih zloupotreba u svijetu sporta. Samo tako ćemo našim sportistima svih generacija omogućiti bolji sistem vrijednosti i ostanak u našoj Semberiji, vraćanje pravog smisla sportu, ali i postizanje boljih rezultata na sportskim borilištima.

Kabinet Gradonačelnika

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Najnoviji podaci: Cijene nafte i dalje u porastu, ovo je glavni razlog

Cijene nafte porasle su u utorak nakon što su podaci pokazali da je kineska ekonomija rasla brže nego...

U bijeljinskoj Bolnici otvorena još jedna angio sala (foto, video)

Danas je u bijeljinskoj Bolnici "Sveti Vračevi" otvorena još jedna angio sala. Svečana ceremonija počela je u 12.00...

ELEKTRO BIJELJINA: U srijedu remont TS „Kravica“, bez električne energije oko 1.300 kupaca

Saopštenje Elektro Bijeljine prenosimo u cjelosti: "U sredu 17. aprila 2024. godine, radnici „Elektro-Bijeljine“ izvodiće radove na godišnjem remontu...

Zbog „Međunarodne biciklističke trke Beograd – Banja Luka 2024“ 18. aprila obustava saobraćaja u pojedinim ulicama

Saopštenje PU Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Povodom održavanja ,,Međunarodne biciklističke trke Beograd – Banja Luka 2024“ i prolaska učesnika...