JU "Vode Srpske" Bijeljina: ODGOVORAN RAD svih službi tokom vanredne situacije

Datum:

Share post:

Javna ustanova "Vode Srpske" Bijeljina je tokom vanrednog stanja u Republici Srpskoj realizovala sve planirane radne aktivnosti u skladu sa planom rada za 2020. godinu, uz poštovanje svih odluka Vlade Republike Srpske o mjerama za sprečavanje širenja virusa korona.
 
Direktor JU "Vode Srpske" Bijeljina Miroslav Milovanović kaže da je tokom vanredne situacije radni proces prilagođen preporukama za zaštitu zaposlenih i građana od širenja epidemije.

– Rad je organizovan u skladu sa odlukama Vlade RS, i takav režim rada biće zadržan do okončanja vanredne situacije. Ustanova je u ovom periodu realizovala sve planirane aktivnosti, kako u pogledu realizacije projekta zaštite od poplava i zaštite voda, tako i u pogledu rješevanja zahtjeva građana – kaže Milovanović.
 
On dodaje da je cilj JU "Vode Srpske" Bijeljina, kako tokom vanrednog stanja tako i u redovnim okolnostima, da rad svih svojih službi održi na najvišem mogućem nivou.

– Cilj nam je da svi sektori i službe u Ustanovi maksimalno odgovorno, kvalitetno i brzo završavaju svoje radne zadatke, u cilju realizacije projekata i rješavanja zahtjeva građana. Smatram da smo u proteklom periodu napravili značajan pomak u tome, i istrajaćemo tako i u budućnosti – kaže direktor JU "Vode Srpske" Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

DODIK – POTPISAĆU: Nova sjednica Kolegijuma NS RS, na dnevnom redu Izborni zakon RS

U ovim trenucima u NS RS počela je sjednica Kolegijuma, a kako saznajemo, tema je Izborni zakon Republike...

MILIČEVIĆ: SDS žrtvovao sebe za Srpsku, a vi niste spremni na to!

"Srpska demokratska stranka 2006. godine, a počev od 2004. godine bila je u veoma teškoj situaciji suočena sa...

Janjić uručio dres ’’ŽIĆI’’ Miražiću, LEGENDI FK ’’Radnik” Bijeljina

Danas je prostorije FK Radnik posjetio Živorad Žića Miražić, i tom prilikom mu je personalizovani dres uručio direktor...

Radislav Jovičić na IV Međunarodnom naučnom skupu “Savremeni izazovi i prijetnje bezbjednosti” (foto)

-Velika mi je čast biti učesnik današnje konferencije na ovom našem, prestižnom Fakultetu bezbjednosnih nauka u Banjaluci, na...