Javno preduzeće „Autoputevi Republike Srpske“ d.o.o. Banja Luka nastoji da korisnicima omogući ugodno, bezbjedno i nesmetano putovanje na svim dionicama autoputeva u Republici Srpskoj.

-Podsjećamo, do sada izgrađena mreža autoputeva u dužini od oko 112 kilometara, pod stalnim je video nadzorom centara za održavanje i kontrolu saobraćaja u Laktašima i Kladarima, odakle operateri 24 časa, svih 365 dana u godini, budno motre i prate sva dešavanja u saobraćaju, kažu iz Puteva.

Pored njih, tu su i inkasanti blagajnici i vođe smjena na svim naplatnim stanicama, koji svojim profesionalnim, korektnim i ljubaznim odnosom prema svakom korisniku odaju onaj prvi i najvažniji utisak o našem preduzeću. Naše kolege na naplatnim stanicama „Jakupovci“, „Aleksandrovac“, „Nova Topola“, „Čatrnja“, „Laktaši“, „Prnjavor“, „Kladari“ i „Kostajnica“ uvijek su spremni da, uz osmjeh i pokoju toplu, ljudsku riječ, uljepšaju i olakšaju svako putovanje, ma koliko trajalo i koliko naporno bilo, saopštili su iz Autoputeva Srpske, uz poruku, jer, osmjeh ništa ne košta, a mnogo vrijedi!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име