JELENA TRIVIĆ: U Posavini očekujemo apsolutnu dominaciju za sva četiri nivoa

Datum:

Share post:

U Posavini očekujemo apsolutnu dominaciju za sva četiri nivoa i za predsjednika, i člana Predsjedništva i za naše liste za Narodnu skupštinu Repiblike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH. Ovdje je narod shvatio ko je ko, šta je nudio aktuelni režim, a šta nudimo mi. 

Rekla je ovo večeras u Brodu Jelena Trivić, kandidat za predsjednika Republike Srpske. 

Ona je istakla da će kao predsjednik Republike Srpske biti garant svega što će nova Vlada uraditi u prvoj godini mandata: 

– Pobjeda naroda nad korupcijom biće postignuta osnivanjem Agencije za borbu protiv korupcije Republike Srpske, a protiv kriminala osnivanjem specijalnog Tužilaštva Republike Srpske.Neradna nedelja u čitavoj Republici Srpskoj, u oblastima u kojima je to moguće, biće pobjeda naroda za prava radnika. Reformom zakonodavstva, sa ciljem efikasnije zaštite prava radnika, izborićemo pobjedu naroda za bolje uslove rada. Pobjeda naroda za veća primanja radnika biće kada uvedemo naknade za topli obrok kao zasebno primanje – rekla je Trivićeva. 

TESTNA REKLAMA

Ona je istakla da će još jedna pobjeda naroda biti sufinansiranje 50% cijene privatnih vrtića biće pobjeda naroda za našu djecu. 

– Pobjeda naroda za bolje obrazovanje biće besplatni udžbenici za učenike osnovnih škola u cijeloj Republici Srpskoj. Za naše majke, pobjeda naroda biće produženje trajanja porodiljskog odsustva na 18 mjeseci za prvo i drugo dijete, odnosno 24 mjeseca za treće i svako naredno dijete“, poručila je Trivić.

„Povećaćemo boračka primanja u iznosu od 20% u prvoj godini mandata nove Vlade, dok ćemo borački dodatak po mjesecu učešća u ratu, definisati u dogovoru sa borcima u onom iznosu koji je realno ostvariv, ali isto tako dostojan žrtve koju su borci podnijeli u stvaranju Republike Srpske.

Svakako, to znači mnogo veći iznos nego što trenutno režim izdvaja po ovom osnovu. Pobjeda naroda za naše penzionere biće povećanje penzija za 10% u 2023. godini“,  navela je Trivićeva. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtvbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Đokovićeve sljedeće mete i brojke koje bi ga učinile besmrtnim

Novak Đoković je najbolji igrač svih vremena i ta rečenica već sada može da se izgovori bez ikakve...

BIJELJINA: KMF Radnik MD Shop srušio lidera

U susretu dvije prvoplasirane ekipe U-19 Premijer lige BiH, grupa Sjever, u Velikoj Brijesnici domaća ekipa FK Doboj...

SANKCIJE SRPSKOJ: Šmit najavio reakciju na Dodikov potez

Stižu sankcije Srpskoj: Šmit najavio reakciju na Dodikov potez Kristijan Šmit, kojeg Republike Srpska ne priznaje za visokog predstavnika...

BIJELJINSKOJ BOLNICI „SVETI VRAČEVI“ PRIZNANJE OPŠTINE PELAGIĆEVO (foto)

Na svečanoj akademiji povodom 30 godina od osnivanja opštine Pelagićevo, JZU Bolnica “Sveti Vračevi” Bijeljina dobitnik je priznanja...