MILIČEVIĆ: Vrlo vjerovatno da će SDS imati kandidata u Banjaluci!? (foto)

Datum:

Share post:

“Rano je za imena” Miličević ne odustaje od ideje da SDS ima svog kandidata za gradonačelnika Banjaluke

Svi koji opoziciono razmišljaju biće naši partneri na lokalnim izborima. Partija demokratskog progresa, Lista za pravdu i red, Narodni front, ali i druge formalne i neformalne organizacije koje misle da aktuelna vlast Srpsku ne vodi na pravi način, mogu i trebalo bi da sarađuju sa nama.

Poručio je ovo lider SDS Milan Miličević koji tvrdi da stranka želio da poveća ukupan broj glasova, odnosno osvoje veći broj odborničkih mandata i pozicija (grado)načelnika nego 2020. godine.

PDP Banjaluka jednoglasno podržao Stanivukovića za novu kandidaturu

– Razgovaramo sa ljudima o formiranju lista, o kandidaturama, potencijalnim koalicionim sporazumima u smislu analize gdje, ko, koga možemo podržati tako da je sigurno da ćemo imati i zajedničke opozicione kandidate – naglasio je on.

OTVORENI “RAT” U PDP: Stanivuković najavio novu kandidaturu, Crnadak i Grmuša ga demantuju (foto)

Na pitanje da kaže neka konkretna imena kandidata SDS za načelnike ili gradonačelnike, Miličević je rekao kako prijedloge daju opštinski i gradski odbori, a saglasnost Glavni odbor.

Lider SDS kaže da će u mjestima gdje nisu lokalna vlast napraviti jasnu procjenu ko će ići u trku i u većini tih opština i gradova SDS će imati kandidate.

–  Biće, naravno, i zajedničkih opozicionih kandidata. Rano je da govorimo o imenima, tako da još i sam ne znam da li ću ići u borbu za načelnika opštine Teslić, a sve će to odlučiti organi stranke – dodaje on.

Kad je riječ o Banjaluci rekao je da je vrlo vjerovatno da će imati kandidata u Banjaluci, ali još je sve to nezvanično.

– Uopšte nije nerealno da imamo svog kandidata. Ipak, sačekajmo svi još neko vrijeme. Biće sve mnogo jasnije za nekoliko sedmica – najavio je Miličević.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: glassrpske.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ANA BRNABIĆ: Srbija će biti uz Srpsku dok je sveta i vjeka!

Važno je da se držimo zajedno i da smo u našem nacionalnom biću jedno, rekla je Ana Brnabić,...

DODIK: Ako rezolucija prođe u UN, nećemo poštovati to što se u njoj navodi

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je da, ako najavljena sporna rezolucija o Srebrenici bude usvojena u Generalnoj...

BANJAC: Srpski narod podiže glas protiv namjere da ga proglase genocidnim!

Srpski narod neće dati svoju slobodu, institucije, imovinu i Republiku Srpsku, poručio je predsjednik Narodne partije Srpske Darko...

MILICA ĐURĐEVIĆ STAMENKOVSKI: Srpska nije rezultat genocida nego odbrane od genocida

Milica Đurđević Stamenkovski, narodni poslanik u Skupštini Srbije, rekla je da Trg Krajine nije večeras samo glavni gradski...