Jedna od Bijeljinki koja će se takmičiti u Izboru za fotomodel RS je i šesnaestogodišnja Nina Samrdžić.

„Pozdrav svima, moje ime je Nina Samardžić i ponosni sam učesnik Takmičenja za izbor za fotomodel Republike Srpske. Kažem ponosni jer ovo nije klasičan izbor za foto model, ovdje se ne gleda samo fizički izgled, već nam pomažu da postanemo kvalitetne mlade dame koje su, prije svega, obrazovane. Nećemo biti učene samo da poziramo pred kamerom, već, zahvaljujući predavanjima koje ćemo imati sa fitnes stručnjakom i nutricionistom, postaćemo spremne za kvalitetan odnos prema sebi i naučićemo da cijenimo svoju kompletnu ličnost, a ne samo spoljašnji izgled. Sa svojih 16 godina imam priliku da budem dio ovoga, zbog toga sam jako srećna i ponosna, moja je čast.

Portal scena.ba generalni je pokrovitelj ovogodišnjeg izbor za Fotomodel Bosne i Hercegovine i u suradnji s organizatorima kroz slijedećih nekoliko dana predstavit ćemo djevojke koje će sudjelovati na završnom natjecanju u Sarajevu.

Sve natjecateljice odgovorit će na četiri identična pitanja i tako se predstaviti široj javnosti.

Nina Samardžić, ima 16 godina, pohađa Poljoprivrednu školu, smjer veterinarski tehničar druga godina. Dolazi iz Bijeljine.

Bijeljinka Nina Samardžić učesnik Izbora za fotomodel RS (foto)

1. Predstavite nam se ukratko. Čime se bavite, sto ste po zanimanju, otkud nam dolazite i što vas je dovelo do prijave za miss fotogeničnosti?

Majka me prijavila na izbor za fotomodel, jer je vidjela moju želju da se bavim modelingom i moj potencijal.

2. Koje te tri riječi najbolje opisuju?

Jako je teško govoriti o sebi, volim to ostaviti ljudima koji su mi bliski. Ali ukoliko treba da kažem te 3 riječi, mislim da u mojoj ličnosti dominira nježnost, empatija i ljubaznost. 

3. Otkud želja za modom i modelingom

Mislim da je modeling oduvijek bio dio mene.  Kada sam bila mlađa to se ispoljavalo kroz modu i gledanje videa poznatih manekenki, u tome sam uživala. Sada kada sam dobila priliku, poduzela sam konkretnije korake i mnogo sam srećna zbog toga. Tako da vjerujem da je želja za modelingom oduvijek živjela u meni i da sam rođena sa tim.

4. Kakva su vaša očekivanja od državnog takmičenja, nadate li se  pobjedi?

Sigurna sam da tko god da je došao do ovog stupnja takmičenja barem malo osjeća i nada se toj pobjedi, pa tako i ja. Ali isto tako, doći do ovde je ogroman uspjeh sam po sebi, tako da ne bih bila razočarana i da ne osvojim titulu. Moje je da dam sve od sebe, a trud i rad se uvijek isplati – bilo to odmah ili na duže staze.

Podrška Nini Samardžić na državnom izboru su Grad Bijeljina, Brankom Bijeljina d.o.o, A.d ElektroMont Celje.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com/scena.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име