Bijelina je domaćin spektakularnog takmičenja, Izbora za Fotomodela Republike Srpske.

Djevojke će boraviti na trodnevnom Models camp-u u Bjeljini u Hotel Drina, te će posjetiti najznačajnija mjesta u Bijeljini. Pored toga, provešće slobodno vrijeme na prelijepom imanju Semberskog salaša. Planiran je i Models party, a domaćin najboljim modelima je Night club Hangar.

U okviru Models camp-a planirane su i radionice sa Marijom Adamović, nutricionistom iz Vita Sana nutricionističkog i fitnes studija, te radionice snimanja reklama, spotova i reklamnih fotografija. Za plasman na državni izbor i title najboljih bore se 23. djevojke iz cijele Republike Srpske, a spektalularni šou će se održati u renomiranoj Kneževoj dvorani Hotela Drina u nedjelju 9. jula u 20.00 časova.

Jedna od Bijeljinki koja će se takmičiti u Izboru za fotomodel RS je i šesnaestogodišnja Nina Samrdžić.

„Pozdrav svima, moje ime je Nina Samardžić i ponosni sam učesnik Takmičenja za izbor za fotomodel Republike Srpske. Kažem ponosni jer ovo nije klasičan izbor za foto model, ovdje se ne gleda samo fizički izgled, već nam pomažu da postanemo kvalitetne mlade dame koje su, prije svega, obrazovane. Nećemo biti učene samo da poziramo pred kamerom, već, zahvaljujući predavanjima koje ćemo imati sa fitnes stručnjakom i nutricionistom, postaćemo spremne za kvalitetan odnos prema sebi i naučićemo da cijenimo svoju kompletnu ličnost, a ne samo spoljašnji izgled. Sa svojih 16 godina imam priliku da budem dio ovoga, zbog toga sam jako srećna i ponosna, moja je čast.

Ovom prilikom želim i da se zahvalim divnoj Selmi Maličbegović na ovakvoj prilici za mlade djevojke u našoj državi, kao i našim sponzorima. Stvorila je nešto u potpunosti se prilagođavajući generaciji nas mladih i zahvalna sam na tome. Takođe, želim izraziti veliku zahvalnost i gradonačelniku moga grada. Bijeljina je domaćin ovog Izbora za Republiku Srpsku, i ništa ne bi bilo moguće da poštovani Ljubiša Petrović nema toliku želju da pomogne mladim ljudima. Hvala Vam“, rekla je Nina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име