ISPLATA PENZIJA u Bijeljini stvorila OGROMNE GUŽVE ispred banaka i bankomata

Datum:

Share post:

U Republici Srpskoj juče je počela isplata martovskih penzija za 267.435 korisnika Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje /PIO/ Republike Srpske.

U uslovima vanrednog stanja zbog sprečavanja širenja virusa korona isplata penzionerima starijim od 65 godina, koji penziju primaju putem tekućeg računa, vršiće se uz jednokratnu punomoć koju korisnik u svrhu podizanja penzije daje drugom licu ili neposrednim podizanjem penzije.

Isplata penzije korisnicima starijim od 65 godina u bankama i poslovnicama banaka u Republici Srpskoj vršiće se u određene dane – petak i utorak, u terminu od 7.00 do 10.00 časova, u kojem banke, po preporuci, rade isključivo sa penzionerima.

 

Prvi dan isplate penzija napravio je ogromne redove i gužvu pred bankama i bankomatima u Bijeljini.

Fotoreporter portala InfoBijeljina zabilježio je jutros redove penzionera ispred banaka, koji su došli za njih predviđeno vrijeme za podizanje penzije, pa je tako u Ulici Patrijarja Pavla red bio duži od 50 metara. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: infobijeljina.com/desavanjaubijeljini.com

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

DODIK: Rezolucija o Srebrenici, ako bude usvojena, definitivno će sahraniti BiH

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da rezolucija o Srebrenici, ako bude usvojena u Generalnoj skupštini UN,...

AD ’’GRAD’’ BIJELJINA: Dr Saša Lalić predsjednik Organizacionog odbora ’’Interagro 2024’’ – “ZEMLJA SE BRANI JER HRANI, KAO MAJKA’’ (foto)

“ZEMLJA SE BRANI JER HRANI, KAO MAJKA’’ U sali za sastanke AD“GRAD“ , održana je prva sjednica sa konstitutivnim...

“Z Marketi” otvorili vrata svog najnovijeg objekta u Račanskoj ulici u Bijeljini (foto,video)

“Z Marketi” vodeći lanac supermarketa poznat po svojoj širokoj ponudi kvalitetnih proizvoda, danas je otvorio vrata svog najnovijeg...

Đurđević, predsjednik SG Bijeljina, otvorio Vaskršnju izložbu članova Udruženja likovnih umjetnika „Sveti Luka“ (foto)

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević svečano je otvorio Vaskršnju izložbu članova Udruženja likovnih umjetnika ''Sveti Luka'' iz...