iPhone 15 dobija jedno bitno poboljšanje

Datum:

Share post:

​Najnoviji izvještaj ukazuje na poboljšanja koja se očekuju kod iPhone 15 serije.

Kako se ističe u najnovijim izvještajima, iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max bi ove godine trebalo da dobiju poboljšan RAM, kako u domenu kapaciteta, tako i po performansama.

Prvo smo čuli da će pomenuti modeli dobiti povećanje kapaciteta memorije sa 6GB na 8GB, a sada se sugeriše da će ovogodišnji iPhone modeli dobiti i bržu memoriju.

Izvještaj analitičke kompanije TrendForce pominje upotrebu RAM-a, koji bi ove godine trebalo da dobije nadogradnju, ali bez pominjanja konkretnih specifikacija i tehnologija koje će se koristiti.

Za sada nije poznato da li će se ove promjene odnositi smao na Pro modele u iPhone liniji ili na kompletnu iPhone 15 seriju, prenosi b92.

Apple je svoje iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max modele nadogradio na LPDDR5 RAM tehnologiju, dok su iPhone 14 i iPhone 14 Plus zadržali LPDDR4X. Sva četiri modela imaju po 6GB RAM-a.

Apple bi kod iPhone 15 serije mogao da pređe sa LPDDR5 RAM-a na LPDDR5X RAM, ali neki izvještaji sugerišu da će to takođe biti ograničeno na iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max modele.

Ostaje da se vidi da li će Apple u novu iPhone seriju implementirati i povećanje kapaciteta i novu tehnologiju sa bržom memorijom.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RAZVOJNA AGENCIJA BIJELJINA: Za podsticaj razvoja privrede planirano 400.000 KM

Razvojna agencija Bijeljine plasiraće u toku godine 400.000 KM za podsticaj razvoja privrede, navedeno je u programu rada...

BIJELJINA: Sve spremno za veliko hirurško druženje u Bolnici „Sveti Vračevi“

Sve je spremno za veliko hirurško druženje u Bolnici "Sveti Vračevi" U petak, 31.03.2023. U godini JZU Bolnica "Sveti...

VODOSNABDIJEVANJE ZA SVA SEMBERSKA SELA – KUCNUO JE ČAS

GEOTERMALNI IZVORI - BOGATSTVO BIJELJINE - VRIJEME JE DA BOGATSTVO ISKORISTIMO VODOSNABDIJEVANJE ZA SVA SEMBERSKA SELA - KUCNUO JE...

BOLNICA BIJELJINA: BEZ LISTI ČEKANJA KOD KARDIOLOGA (video)

Kardiolozi bijeljinske bolnice dobrovoljno su donijeli odluku da tokom ove sedmice, bez finansijske nadoknade, rade duple smjene kako...