IMATE ŠTEK?! EVO KAKO DA POČNETE NA NJEMU DA ZARAĐUJETE (foto)

Datum:

Share post:

Čuvate novac za „crne dane“? Važno Vam je da imate sigurnu budućnost? Želite da vaš novac bude bezbjedan?

Zaboravite na „štekanje” sa strane. Oročite svoj novac u „MF banci“ po najboljim uslovima i osim što štedite, moći ćete i da zaradite!

Iskoristite akcijsku ponudu do kraja novembra i samo u „MF banci“ oročite vaš novac uz kamatu od čak 4.00%!

Osim najpovoljnije kamate, „MF” je banka koja nudi niz drugih proizvoda i usluga koje vam na inovativne načine mogu olakšati upravljanje finansijama, biznisom i naravno štednjom.

Kada je u pitanju oročena štednja na raspolaganju su vam valute EUR i BAM, a ukoliko niste sigurni, ne brinite se! Stručno osoblje banke uvijek je tu da vas posavjetuje i da zajedničkim snagama donesete važne finansijske odluke.

A, kako to funkcioniše i kako sve to izgleda u praksi, pitate se? Pokazaćemo vam na primjeru:

Ukoliko oročite iznos od 10.000 KM na period od 36 mjeseci, ostvarujete kamatu od 4%, a iznos kamate će biti 1.248,63 KM. Dakle, za tri godine oročene štednje zaradićete 1.248,63 KM! 

Ukoliko ste pretrpani obavezama i nemate vremena za dolazak u banku i za to postoji rješenje! Putem veb-stranice , u par koraka pošaljite zahtjev za štednju i ostvarite najbolje uslove na tržištu BiH.

Sigurno vas zanima da li je vaš novac bezbjedan ako ga povjerite “MF banci” na čuvanje? Odgovor je „DA“! Apsolutno.

“Sigurnost i stabilnost sinionimi su za poslovanje „MF banke“! Treba da znate da pored većinskog domaćeg kapitala, udio u „MF banci“ imaju i državne razvojne banke Njemačke (KFW) i Holandije (FMO), što garantuje internacionalnu pouzdanost. I to nije sve! Da je vaš novac i vaša štednja sa nama sigurna, garantuje vam i Agencija za osiguranje depozita Bosne i Hercegovine”, objašnjavaju iz MF banke.

Štednja je oduvijek bila veoma važna, a u sadašnjim okolnostima ima neprocjenjivu vrijednost za vašu sigurnu budućnost! Novac gubi svoju vrijednost ako ga čuvate kod kuće, a taj gubitak je veoma naglašen tokom trenutnih perioda visoke inflacije.

Zato, ne gubite vrijeme, jer do kraja novembra u MF banci možete da oročite Vaš novac po
najpovoljnijim uslovima na tržištu BiH

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

AMBER ALERT pred PS BiH: U slučaju NESTANKA DJETETA slijedi mobilizacija cjelokupne javnosti

Bosna i Hercegovina još uvijek nema Amber alert sistem koji koriste brojne zemlje svijeta, pa i Srbija i...

Kunić na lovački način

Sastojci 1 kunić 50 ml ulja Za rasol 300 ml vinskog sirćeta 1 kašičica borovnica 1 kašičica klinčića 2...

SPC slavi Svetog Jakova Persijanca

Na današnji dan crkva slavi Svetog Jakova Persijanca, hrišćanskog mučenika i svetitelja koji je živeo u 5. veku. Pravoslavni...

Proglašen najljepši automobil u 2023.

Polestar 4 je osvojio prestižnu nagradu za najljepši dizajn proizvodnog automobila u 2023. Ovu nagradu dodijelio je žiri sastavljen...