Identifikovane osobe koje su nasilno poskidale zastave Srpske u MZ Janja kod Bijeljine (foto)

Datum:

Share post:

Policija je identifikovala četiri lica koja su u bijeljinskom naselju Janja poskidala zastave Republike Srpske i grada Bijeljina postavljene povodom Dana Republike 9. januara i protiv njih će biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog krađe, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina.

Iz policije navode da je riječ o licima čiji su inicijali S.Š, M.A, A.K, i R.B, svi nastanjeni u Janji.

Srna saznaje da je jedan broj ukradenih zastava pronađen odbačen u kontejnere, šahtove i na druga mjesta.

Nasilno POSKIDANE srpske zastave u MZ Janja kod Bijeljine (foto)

TESTNA REKLAMA

Prema navodima iz policije, operativnim radom na terenu službenici Policijske stanice Janja došli su do saznanja da su ova lica izvršioci.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio da se protiv ovih lica dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu krađa.

Policijskoj stanici Janja protekle noći u 1.00 čas prijavljeno da su otuđene zastave Srpske i grada Bijeljina sa bandera u Janji.

U toku noći 5/6 januar 2023. godine nepoznato lice ili više njih poskidalo je oko 100 srpskih zastava i zastava Grada Bijeljina u MZ Janja kod Bijeljine.

Srpske zastave i zastave Grada Bijeljina su poskidane u MZ Janja kod Bijeljine na potezu od Kork marketa do Srpske pravoslavne crkve u centru Janje.

„Ovo je izazvalo uznemirenost gradjana i usmjereno je da izazove medjunacionalnu netrpeljivost“ rekao je Radislav Borovčanin, predsjednik Mjesne zajednice Janja istakavši da je nasilno skinuto oko 100 zastava.

Srpske zastave i zastave Grada Bijeljina su postavljene na teritoriji Grada Bijeljina povodom 9 januara Dana Republike Srpske, samim tim i u MZ Janja na za to predviđena mjesta.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NIKAD ROB! Nenad Nešić nije pokazao tri prsta u Sarajevu… prvo je poljubio skupljena tri prsta u položaju za pravljenje “osjene tijela krstom“…

NIKAD ROB! Nenad Nešić nije pokazao tri prsta u Sarajevu... prvo je poljubio skupljena tri prsta u položaju...

Isplaćeno 361.572 KM podsticaja za premiju za povrće

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske isplatilo je danas 361.572 KM obaveza po osnovu podsticaja za razvoj...

Nedostaje još 1.000 KM! Nataša Ćejić treba pomoć dobrih ljudi da bi se izliječila (foto)

Nataši Ćejić sa samo 26 godina odstranjena je žučna kesa, ali borba za zdravlje i dalje traje. Nedostaje...

Teodora Terzić iz Bijeljine – jedina žena među 65 vitezova, plivala za Časni krst (foto, video)

Zahvaljujući medijima, i ove godine imali smo priliku da vidimo ko je sve zaplivao za Časni krst na...