Ideje za zimski poslovni stajling – MODERNO I TOPLO

Datum:

Share post:

Zima je period u godini kada svi od garderobe očekujemo isto – da nas utopli, ugrije, a po mogućstvu učini da izgledamo odlično stilizovano. Baš iz tog razloga je nekada teško odabrati zimsku odjeću za posao, koja će ujedno biti topla, udobna, ali i elegantna.

Međutim, postoje neki komadi odjeće koji će vas ugrijati, a ujedno istaći vaš stil i odisati elegancijom. U nastavku teksta ćemo vam dati prijedloge kako da zablistate na radnom mjestu, a moći ćete da pročitate i šta nam donose novi modni trendovi.

Topao kaput – prva stvar koju će svako primijetiti

Može se reći da kada govorimo o zimskim odjevnim kombinacijama, kaputi predstavljaju čistu eleganciju i “must have” komad odjeće u svakom ženskom garderoberu. Danas možete pronaći različite modele kaputa, a odabir treba da padne na topao kaput koji odgovara vašoj figuri i stilu.

Međutim, nije svaki ženski kaput topao, stoga je prijedlog da se odlučite za kapute od materijala kao što je vuna, dužine do ili čak ispod skočnog zgloba. Jedan od najtoplijih modela je tedi kaput, koji je prethodnih sezona posebno popularan. Kako i ime govori, materijal ovog kaputa podsjeća na krzno medvjeda.

S obzirom na to da je kaput jedan od ključnih komada odjeće i da će njega svi primijetiti kada uđete u prostoriju, prijedlažemo vam da pažljivo odaberete model, a stajling upotpunite mekanim, toplim šalom ili maramom, kapom ili modernim grijačima za uši.

Džemperi i rolke – Nezaobilazni komadi odjeće

Treba biti pažljiv prilikom odabira džempera, ali i prilikom kombinovanja džempera i drugih komada odjeće, jer se greška može lako desiti, ali to nije razlog da ne eksperimentišete! Neki od popularnih modela džempera ove sezone su: oversized džemperi, crop top džemperi, džemper-tunika, džemper sa puf rukavima, i slični topli komadi.

Kada birate idealan džemper za posao, prijedlažemo vam da vodite računa o materijalu, te je savjet da izaberete nežni kašmir ili toplu vunu. Materijal koji su mnoge pripadnice ženskog pola navele kao omiljeni je nevjerovatna merino vuna. Osim šik izgleda, nošenjem komada odjeće od merino vune biće vam toplo i veoma prijatno.

Nekada je bilo nezamislivo da nosite oversized džemper sa širokim pantalonama, dok je ova kombinacija apsolutni hit prethodnih sezona. Stajling možete upotpuniti elegantnim čizmama do članaka.

Kada govorimo o rolkama, one su same po sebi elegantne i odličan su izbor za poslovni stajling. Prijedlažemo da ih kombinujete uz poslovne pantalone ili moderan džins. Kada su u pitanju uske i tanje rolke, idealno ih je kombinovati uz moderan oversized sako.

Bodi – hit ove sezone
Bodi je idealan izbor ukoliko želite da istaknete svoju figuru, a ujedno se osjećate prijatno. Pored toga, bodi će vas utopliti i zaštiti najosjetljivije dijelove tijela. Ovaj odijevni predmet može se kombinovati uz poslovne pantalone, široke “mom farmerke”, zvoncare, ali i suknje.

Najbolji materijal za bodi je svakako pamuk ili viskoza. U slučaju da obučete jednostavan jednobojan bodi uz zvoncare, autfit upotpunite ogrlicom sa zanimljivim privjeskom i elegantnim satom.

Duga suknja – praktičan i elegantan izbor
Suknja je idealan autfit za posao, a tokom zimskih mjeseci, suknja ispod koljena je pravi izbor za vašu odjevnu kombinaciju. Savjetujemo da kroj suknje odaberete u zavisnosti od vaše figure, a klasični model suknje koja nikada ne izlazi iz trenda je svakako “pencil” suknja. Pored toga, dobar izbor bi bila suknja A kroja, ali i sve popularnija plisirana suknja.

Takođe, prijedlažemo vam da budete smjele i iskombinujte suknju sa toplim džemperom ili oversized kardiganima i naravno neizostavnim nakitom. Ukoliko smatrate da će vam ipak biti hladno, savjetujemo vam da kupite suknje sa postavom i obučete deblje hulahopke.

Budite hrabre – istaknite svoj stil

Pored prijedloga koje smo naveli u tekstu, još jedan važan savjet je da budete hrabre u odabiru odjevnih komada, a sada ćemo objasniti šta to zapravo znači. Važne stavke prilikom odabira odjeće su svakako kvalitet, materijal, udobnost odjevnog predmeta, ali i vaš poslovni stil.

Mi bismo vam savjetovali da budete smjele i odaberete džemper jarke boje ili zanimljivog printa, ali isto tako i da se igrate materijalima. Primjera radi, kožne suknje vrlo često imaju toplu postavu, a mogu se odlično kombinovati uz različite gornje dijelove.
Pored svega je ipak najvažnija stavka kako se osjećate u odjeći koju nosite, ali i energija koju nosite sa sobom. Nemojte dozvoliti da vam sumorno zimsko vrijeme pokvari raspoloženje, već s osmijehom ulazite u novi dan!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

EPISKOP FOTIJE: U Vaskrsu sabrana sva ljudska nada (foto)

NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije čestitao je predstojeći Vaskrs, ističući da je u njemu sabrana sva ljudska nada. "Ispovijedajući...

Zvezda pregazila Megu u prvom meču i napravila veliki korak ka finalu ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mege u prvom meču polufinala ABA lige i tako napravili veliki korak...

VUČEVIĆ: Od Brisela se očekuje da ne postavlja uslove koji nikome nisu postavljani

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da je članstvo u ЕU nacionalni i strateški cilj Srbije, koja očekuje...

BIJELJINA: Borjan Maksimović obišao gradilište u Vidovdanskoj ulici (foto)

Borjan Maksimović  načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje po ovlaštenju gradonačelnika Bijeljine je posjetio gradilište u Vidovdanskoj ulici, gdje je...