Svaki dan donosi nove izazove i prilike, a astrologija može pružiti uvid u energije koje nas okružuju. Pogledajte šta vas čeka danas.

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Jupiter, poslije 12 godina, u vašoj trećoj kući donosi vam nove ideje, dvostruku zaradu, kraća putovanja, više šansi za obrazovanje, kupovinu kola. Slobodne očekuje sudbinski susret na kraćem putu ili predavanju. Opasnost u saobraćaju.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Iskoristite moć Jupitera koji danas poslije 12 godina ulazi u vašu drugu kuću gdje se već nalaze Sunce i vaš vladalac Venera, donoseći vam duple prihode i povišicu, ali i vanredne troškove. Slobodni mogu da se zaljube preko posla. Moguća alergija.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Mnoštvo planeta u vašem znaku uključujući i Jupiter koji poslije 12 godina ulazi u vaše polje ličnih mogućnosti donosi vam šanse za realizaciju sjajnih ideja i bolje kontakte sa strancima. Ako planirate potomstvo, veće su šanse za trudnoću.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Planeta blagostanja i kontakata sa strancima poslije 12 godina u vašoj 12. kući donosi vam promjenu statusa na poslu, rad u struci u prekookeanskoj zemlji, unapređenje, stipendiju, veće prihode. Susret sa naučnikom, ljekarom, farmaceutom. Nervoza.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Preko kuće kontakata sa strancima i prijatelja, poslije 12 godina, prelazi Jupiter, simbol sreće i bogatstva, donoseći vam ostvarivanje želja, ideja i planova. Neko će poželjeti da pređe granicu prijateljstva s vama. Mogući problemi sa kičmom i kardiovaskularne tegobe.

DJEVICA (23. 8 – 22. 9)

Sa ulaskom Jupitera u vašu kuću karijere, poslije 12 godina, očekuju vas promjene na poslu ili radnom mjestu. Jupiter vlada i vašim partnerskim im, pa može da vam donese vjeridbu ili brak (mada ipak sačekajte još godinu dana). Podložnost povredama.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Jupiter, simbol inostranstva, u vašoj devetoj kući, poslije 12 godina, najavljuje životne preokrete, završetak obrazovanja ili upis u željenu školu, na fakultet, kurs, mnogo putovanja, interes za nova znanja, selidbu u inostranstvo. Mogući problemi sa venskom cirkulacijom.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Sa ulaskom Jupitera u kuću novca, poslije 12 godina, ljubavni ili poslovni partner namjerava da uloži novac u vaše ideje. Brže ćete dobiti pozajmicu, kredit, sponzorstvo, kredit, nasljedstvo (zemlju ili nekretninu koju ćete rentirati). Nervoza.

STRIJELAC (23.11 – 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter, poslije 12 godina, u sedmoj kući, stavlja akcenat na partnerstvo. Vaša popularnost raste ako ste preko posla prisutni u javnosti. Slobodnima donosi novog partnera ili ulazak u brak, a ako je veza na izdisaju, moguć je razvod.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Naglašeno šesto polje, u koje poslei 12 godina, ulazi Jupiter, donosi vam nove mogućnosti i ideje, ali i mnogo posla. Ako tražite posao, velike su šanse da se zaposlite. Slobodni mogu da uđu u romansu sa kolegom. Mogući problemi sa zglobovoma i plućima, te alergije.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Jupiter, poslije 12 godina, ulazi u vašu petu kuću i pravi trigon sa Plutonom u vašem znaku, otvarajući nove mogućnosti sportistima. Slobodni će se zaljubiti u inostranstvu, zauzete mogu postati roditelji. Podložnost povredama u kući.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Vaš suvladalac Jupiter, posleij 12 godina, ulazi u kuću privatnosti pa možete da naslijedite nekretninu, porodični posao, da proširite privatni biznis, renovirate stan, odselite se. Stiže prinova, bilo da postajete roditelji ili dobijate unuke.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име