HITNO sazvana Skupština FK ''Radnik'': SMJENA KRSTAJIĆA, TRANSFER ''MEMIŠEVIĆ''!?

Datum:

Share post:

Krajem marta ističe rok za licenciranje klubova za narednu sezonu te obezbjeđenje evropske licence, a FK Radnik ima određena dugovanja prema Poreskoj upravi te još nekim pojedincima i institucijama te je do kraja aprila neophodno obezbjediti garanciju za sredstva koja se duguju a koja u ukupnom iznosu su negdje oko 2 miliona KM.
 
U slučaju da tako ne bude, Radnik neće naredne sezone igrati u premijerligaškom društvu.
 
Predsjednik Skupštine, Predrag Jović sazvao je hitnu sjednicu Skupštine na kojoj će prioritetna tema biti obezbjeđenje ovih sredstava, ali i informacija oko ‘’transfera’’ za pojedine igrače FK Radnik.
 
– Zbog novonastale situacije malo smo zakasnili oko obezbjeđenja garancije za sredstva koja se duguju tako da ćemo na Skupštini donijeti odluku kako pronaći novac i obezbjediti da Radnik i naredne sezone igra u Prmeijer ligi. Već imamo rješenje za ovaj problem te je potrebno samo da delegati to potvrde na sjednici, rekao je predsjednik Skupštine Predrag Jović.
 
Krstajić ‘’povukao’’ ostavku
Kako Dešavanja u Bijeljini nezvanično saznaju, neće samo obezbjeđenje garancije biti jedina tačka oko koje će se raspravljati delegati. Naime, Mladen Krstjić je juče, kada je čuo da će se održati Skupština,  obevijestio javnost da povlači ostavku na mjesto predsjednika kluba te će delegati  i o tome raspravljati.
 
Da li će na sutrašnjoj Skupštini FK Radnik doći do smjene legende srpskog fudbala, Mladena Krstajića, ostaje nam da vidimo.
 
– Imamo ostavku gospodina Mladena Krstajića, kao i dopis koji je poslao da povlači svoju ostavku. Sve će se to predočiti delegatima Skupštine i oni će donijeti konačnu odluku, rekao je za portal Dešavanja u Bijeljini Jović.
 
Iako su mnogi pomislili da je  “palo” pomirenje između Krstajića i prvog čovjeka grada Bijeljine, Miće Mićića, to za sada nije provjereno i još uvijek su isti odnosi na ovoj relaciji.
 
Transfer ‘’MEMIŠEVIĆ’’?
Još jedna informacija biće u žiži delegate Skupštine a radi se o transferu Samira Memiševića iz Gorningena u Kinu.
 
Naime po informacijama koje je plasirala tadašnja Uprava, na čelu sa Krstajićem, za nekadašnjeg igrača,  Radnik bi od narednog transfera trebao da dobije 21 posto sredstava.
 
Po informacijama sa zvaničnih evropskih transfer sajtova, Memiševićev ugovor iznosi 1.5 miliona eura i Radnik bi od toga trebao da inkasira preko 300.000 eura. No, izgleda, kako nezvanično saznaje portal Dešavanja u Bijeljini, da će Bijeljinci od ovog transfera dobiti ‘’samo’’ 3 posto, jer je ugovor u međuvremenu promjenjen, te preostalih 18 posto pripadaju Samiru Memiševiću!?
 
Očigledno da će pored delegata o pojedinim postupcima u klubu morati da raspravljaju i nadležni organi u Evropskoj kući fudbala!
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...

U Bijeljini rođena JEDNA BEBA

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođena je jedna djevojčica. Broj rođenih i upisanih...

SERVISNE INFORMACIJE za 29. mart: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...

VRIJEME DANAS pretežno sunčano

U prvom dijelu dana toplo i pretežno sunčano, na jugu i zapadu uz umjerenu oblačnost. U drugom dijelu...