Trafostanica „Save Jovanovića“ u Bijeljini je do sada čak šest puta bila na oštećena udarima putničkih vozila.

BIJELJINA: Uskoro nova trafostanica u naselju Galac

Maksimalnim angažovanjem radnika „Elektro-Bijeljine“, danas je u rad puštena nova TS 10/0,4 kV „Save Jovanovića“, čime je normalizovano snabdevanje električnom energijom korisnika u ulicama Galac, Loznička, Drinska i Kralja Tvrtka u Bijeljini.

Radovi su završeni pre predviđenog roka, čime je zadovoljstvo još veće, jer je oko 700 korisnika dobilo optimalno napajanje električnom energijom.

Ovim povodom, Elektro-Bijeljina se obratila Odjeljenju za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine u Gradskoj upravi Grada Bijeljina, tražeći od njih da obezbjede objekat ili da dozvole Elektro-Bijeljini da postave određenu ogradu kako bi se zaštitila trafostanica.

ELEKTRO BIJELJINA: Puštena u rad nova Trafo stanica u Galcu ( foto)

Zbog toga, obratili smo se Odjeljenju STAKOM kako bismo dobili odgovor da li će i na koji način biti obezbijeđena navedena trafostanica. Iz Odjeljenja smo dobili sljedeći odgovor:

„Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine je izdalo nalog Javnom preduzeću „Direkcija za izgradnju i razvoj grada“ D.O.O. Bijeljina, za izradu projektno-tehničke dokumentacije u svrhu postavljanja objekata za smirivanje saobraćaja u zoni raskrsnice ulica Loznička i Drinska, odnosno lokacije trafo stanice. Nakon završetka projekta i revizije istog, pristupiće se implementaciji projektnog rješenja, a što se može očekivati u prvih nekoliko mjeseci naredne godine“, rekli su za portal Dešavanja u Bijeljini iz Gradske uprave.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име