BIJELJINA: Uskoro nova trafostanica u naselju Galac

Datum:

Share post:

U nedelju, 15. oktobra u ranim jutarnjim časovima putnički automobil srušio je trafostanicu 10/0,4 kV „Save Jovanovića“ u naselju Galac u Bijeljini, zbog čega je bez električne energije ostalo oko 700 kupaca.

Trafo stanica je potpuno uništena. Međutim, ekipe „Elektro-Bijeljine“ učinile su velike napore kako bi se u omogućilo minimalno snabdijevanje kupaca električnom energijom.

S obzirom da su trenutne naponske prilike nestabilne i da je sadašnje rješenje privremeno, iz Elektro Bijeljine zamolili su kupce  u ulicama Loznička, Drinska, Kralja Tvrtka i dijelu Galca, da što racionalnije troše električnu energiju i ne koriste električne uređaje koji ne trpe niske naponske prilike.

„Elektro-Bijeljina“ je preduzela neophodne korake, te je pokrenuta Javna nabavka za novu trafostanicu. Iz Elektro-Bijeljine kažu da očekuju da će u što skorijem vremenu ista biti postavljena. Nezvanično saznajemo da je Javna nabavka danas završena, te se uskoro može očekivati rješavanje problema koji muči stanovnike u ulicama Loznička, Drinska, Kralja Tvrtka i dijelu Galca.

Naime, pomenuta TS „Save Jovanovića“ je do sada čak pet puta bila na oštećena udarima putničkih vozila. Tim povodom, Elektro-Bijeljina se obratila stambeno-komunalnom Odjeljenju u Gradskoj upravi Grada Bijeljina, tražeći od njih da obezbjede objekat ili da dozvole Elektro-Bijeljini da postave određenu ogradu kako bi se zaštitila trafostanica.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Košarkaši Crvene zvezde osvojili titulu u regionalnoj ABA ligi

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su titulu u regionalnoj ABA ligi. Crveno bijeli su u trećoj utakmici finalne serije pobijedili...

Otvoren prvi sajam ljepote i zdravlja u Bijeljini (foto)

Prvi sajam ljepote i zdravlja pod nazivom „Beyond beauty“ otvoren je  u hotelu „Drina“ u Bijeljini. Sajam će...

ZEKIĆI: SRPSKE ŽRTVE NIKO NE ČUJE – Rezolucija o Srebrenici neće donijeti mir

Rezolucija o Srebrenici neće donijeti mir. Srpske žrtve niko ne priznaje, u takvim okolnostima suživot je gotovo nemoguć....

Gradu Bijeljina donirani kontejneri za mješoviti komunalni otpad, papir, lug, plastiku i staklo (foto)

Gradu Bijeljina su donirani kontejneri za mješoviti komunalni otpad, papir, lug, plastiku i staklo Gradu Bijeljina je isporučena vrijedna...