GRADONAČELNIK BIJELJINE: Mir Božiji, Hristos se rodi!

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve i vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti čestito Božić tradicionalnim pozdravom – Mir Božiji, Hristos se rodi!

-Želim Vam da svjetlost Božića ispuni domove, ulice, ali prije svega, da Vam srca budu ispunjena radošću i nadom da svi zajedno možemo graditi bolju Bijeljinu i Semberiju, na korist svih njenih stanovnika i generacija, rekao je Petrović.

-U svijetu punom nemira, jasno je da samo složni oko najvažnijih ciljeva imamo šansi da opstanemo i napredujemo i zato se nadamo da će nam mladi Bog, čiji Dan rođenja slavimo, pokazati put i pomoći da tu slogu pronađemo i sačuvamo, nastavio je Petrović.

-Neka današnji, najradosniji praznik, bude simbol mira, zdravlja i blagostanja za svakog čovjeka u našem i svim drugim gradovima i selima, Mir Božiji – Hristos se rodi, poručio je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ u finalu Kupa BiH

ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ iz Bijeljine pobjedom u Mostaru izborio je plasman u finale Kupa BiH za žene u...

U Banjaluci osnovan Nezavisni pokret “Svojim putem“ – Igor Radojičić

Cilj pokreta je,, ističe Radojičić u izjavi BN TV, ponuditi alternativu političkoj sceni Republike Srpske.  „Bićemo da ponudimo alternativu...

SVJEDOČANSTVA O STRADANJU SRBA: Knjiga „Sveti mučenici zvorničko-tuzlanski“ promovisana u Ugljeviku (foto)

U ugljevičkom Centru za kulturu večeras je promovisana knjiga  „Sveti mučenici zvorničko-tuzlanski“ autora protonamjesnika Nemanje Eraka i jereja...

VUČEVIĆ: Republika Srbija će biti uz Republiku Srpsku (foto)

“Mi doživljavamo Banjaluku kao naš grad. Republika Srbija će biti uz Republiku Srpsku i kada je teško. Nastavićemo...