GRADONAČELNIK BIJELJINE: Ministre Miniću, ili imate F dijagnozu ili ste brutalno bezobrazni, trećeg nema?!

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović se putem svog zvaničnog FB naloga obratio javnosti a post prenosimo u cijelosti:

Ministre Miniću, ili imate F dijagnozu ili ste brutalno bezobrazni, trećeg nema?!

Skandalozna izjava minstra poljoprivrede da njemu niko ništa nije tražio kada je u pitanju problem epidemije afričke kuge svinja je izjava ili osobe koja ima ozbiljnih psihičkih problema (govorim sa stanovišta ljekara koji je na ispitiu iz psihijatrije dobio čistu 10.) ili osobe koja je brutalno bezobrazna i koja se poigrava sa sopstvenim narodom (govorim sa stanovišta gradonačelnika i semberskog domaćina)!

Kao prvo, ako ministre niste znali, ne treba niko ništa da vam traži i ne treba da čekate da vam neko nešto traži, već Vaše resorno ministarstvo i Vi sa njim na čelu ste dužni da po hitnom postupku reagujete, da ne čekate poziv, da ne čekate zahtjev, već da odmah djelujete!


Nismo Vas zvali da se prejedate u bijeljinskim restoranima već da nam pomognete. Danima tražimo pomoć, poziv za Vaš dolazak i za pomoć smo poslali dvije nedjelje prije nego ste se Vi udostojili da dođete, ali nažalost sa Vašim dolaskom dobili smo samo puko prodavanje magle!

Vi ako mislite da lokal može riješiti ovaj problem, sam, bez pomoći sa republičkog nivoa, onda vam je stvarno hitno potrebno liječenje i morate biti hitno smijenjeni!

Krivičnu prijavu ćete popiti Vi i oni koji su odgovorni za uvoz zaražene stoke!
Vaš aktuelni bezobrazluk je sada prevršio svaku mjeru, i sada više nema ni čekanja, ni praštanja, ni razumijevanja, ni strpljenja, sada ćete vidjeti ko je i šta je semberski domaćin!

Nakaradnu lopovsku vlast ovaj narod trpi posljednje dvije decenije, bez mjere, bez srama se vlast poigrava sa narodom, tjera ga sa sopstvenog ognjiśta, siromaši i zatupljuje!

Tražim hitnu pomoć i organizovanje naroda, pomoć svih iskrenih opozicionih partija i njihovih lidera, građanskih opcija i nestranački opredjeljenih ljudi, jer budemo li nastavili da ovo trpimo, oni će nas sve zajedno uništiti!

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Objavljen vodič za građane kroz budžet Srpske

Kako bi građanima približili proces donošenja budžeta, omogućili im da bolje razumiju procedure usvajanja i upoznaju strukturu i...

Stojković saopštio spisak za Rusiju, dva debitanta i povratak “zlatnih Orlića”

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković, saopštio je širi spisak igrača za predstojeće prijateljske mečeve. Podsjetimo, Srbija će igrati...

Savo Milošević selektor BiH objavio spisak fudbalera za meč protiv Ukrajine

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine 21. marta će dočekati Ukrajinu u polufinalnoj utakmici baraža za Evropsko prvenstvo. Tim povodom...

PETROVIĆ: Ostajem Gradonačelnik Bijeljine – nema protivkandidata koji me može pobijediti (video)

Ostajem gradonačelnik Bijeljine. Ne postoji protivkandat koji može da pobijedi u trci na narednim lokalnim izborima, jasan je...