GO DEMOS Bijeljina ozvaničio početak kampanje: BEZ DILEME

Datum:

Share post:

GO DEMOS Bijeljina je za predstojeće izbore ponudio kvalitetnu listu koju čine uspješni i ostvareni ljudi. Na listi je i više od 20 mladih ljudi od kojih većina po prvi put izlazi na izbore. Iz ove stranke su, obilježavajući početak izborne kampanje, poručili da će se boriti za građane i privredni razvoj.

Potpredsjednik DEMOS-a i predsjednik GO ove stranke u Bijeljini Milan Dakić pozvao je građane da u što većem broju izađu na izbore i poručio da će DEMOS voditi fer kampanju.

“Mi u DEMOS-u znamo da se može baviti politikom a da se ne napadaju drugi. Ne bavimo se tuđim problemima, nego sobom i našim sugrađanima koji vjeruju u nas. Želim da zamolim naše sugrađane da izađu na izbore u što većem broju, da podrže DEMOS, a mi ćemo to povjerenje sasvim sigurno opravdati. Bez dileme”, poručio je Dakić.

On je istakao da su očekivanja DEMOS-a na predstojećim lokalnim izborima osvajanje četiri odbornička mandata io ko 7900 glasova.

“Mislim da su ta očekivanja realna jer naši kandidati i članovi imaju rezultate iza sebe, a uz to, imaju snagu, volju i kapacitet da ti rezultati budu još bolji”, istakao je Dakić.

Milan Dakić

Predsjednik Regionalnog odbora ove stranke Čedomir Stojanović poručio je okupljenima da je osnovni akcenat u kompletnom radu DEMOS-a privredni razvoj.

“Naš fokus je privredni razvoj, i grada Bijeljina i Republike Srpske i svih lokalnih zajednica. To ćemo raditi i kroz kampanju, a želja nam je da, kada dobijemo povjerenje građana, svoju stranku predstavljamo na način da ćemo raditi na unapređenju privrednog ambijenta.  Želimo da stvorimo bolje uslove. Da karta za Evropu ne bude u jednom nego u dva smjera”, istakao je Stojanović.

Slađana Jokanović, najmlađi kandidat na listi poručila je da je krajnje vrijeme da mladi preuzmu inicijativu.

“Ponosna sam na DEMOS što je prepoznao i podržao mlade. Naš zadatak je da se borimo za budućnost Bijeljine i zato i kažemo Bijeljina prije svega. Demos je stranka otvorenih vrata i svi su nam dobrodošli”, poručila je najmlađa kandidatkinja na listi. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

 

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PETROVIĆ: Danas isplata subvencija za đačke karte za srednjoškolce i za osnovce

Ljubiša Petrović gradonačelnik Bijeljine je saopštio putem svog zvaničnog FB naloga da danas (utorak, 30. april 2024.) počinjeisplata...

DODIK: Najava premijera Crne Gore, Spajića, da će podržati rezoluciju o Srebrenici istorijski katastrofalna

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da je najava crnogorskog premijera Milojko Spajić da će podržati rezoluciju...

Vulinov povratak! Biće novi potpredsjednik Vlade Srbije

Aleksandar Vulin, osnivač Pokreta socijalista i aktuelni senator Republike Srpske, vraća se u Vladu Republike Srbije u kojoj...

Sjednica Savjeta bezbjednosti UN: Rusija će ukazati da rezolucija o Srebrenici podriva Ustav BiH i Dejton

Rusija će danas na sjednici Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija posvećenoj Bosni i Hercegovini vjerovatno kritikovati promovisanje nacrta rezolucije...