Gimnazija u Bijeljini obilježila školsku slavu Sveti Sava (foto)

Datum:

Share post:

U bijeljinskoj Gimnaziji lomljenjem slavskog kolača i dodjelom priznanja istaknutim učenicima, profesorima i zaposlenim obilježena je školska slava Sveti Sava.

Olivera Stevanović, direktor JU Gimnazija ”Filip višnjić” Bijeljina

-Kum školske slave Bojan Savić, nekadašnji gimnazijalac, a sada savjetnik predsjednika Republike Srpske sa radošću je prihvatio kumstvo u svojoj školi i izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima njenih učenika, profesora i programom Svetosavske akademije, rekla je Olivera Stevanović direktorica JU Gomnazija ’’Filip Višnjić Bijeljina.

JU Gimnazija „Filip Višnjić“ za ostvaren izuzetan uspjeh u vannastavnim aktivnostima i promociji Gimnazije dodijelila je priznanje sledećim učenicima:

Jeleni Ijačić, Katarini Simojlović, Jani Savić, Ivanu Stevanoviću, Angelini Marić, Anđeli Garić, Vanji Pejić, Anastasiji Stjepanović, Katarini Čestić, Sari Tari Tomić, Radetu Mišanoviću, Vuku Maksimoviću, Igoru Vukomanoviću, Mili Popović, Mateju Krstiću, Sonji Mitroić i Mariji Njeguš.

Školski odbor JU Gimnazija „Filip Višnjić“za ostvarene izuzetne rezultate u vannastavnim aktivnostima i promociji škole dodijelio je priznanje profesorima Vajki Đukić i Leposavi Krsmanović, a za savjesno obavljanje radnih zadataka i iskrene brige i marljivosti za dobrobit škole Radomiru Đuki i Miletu Ivanoviću.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Stanje na putevima u Srpskoj za 24. februar – Pretežno mokri kolovozi

IZVJEŠTAJ O STANJU NA PUTEVIMA 24.02.2024 07:10:46 REPUBLIKA SRPSKA Saobraćaj se u Republici Srpskoj odvija nesmetano, a vozi se po...

Naređena hitna evakuacija stanovnika: Vatrogasci se bore sa požarima u Australiji

Požar u australijskoj državi Viktorija nastavio je da se širi, zbog čega su vlasti naredile hitnu evakuaciju za...

U Bijeljini rođena JEDNA BEBA

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 28 beba, od kojih 13 djevojčica i 15 dječaka. U...

Danas i sutra obilne padavine u Hercegovini

U subotu 24.02. Tokom noći i ujutru jak do olujni vetar. Vetar će tokom jutra oslabiti na severu,...