Vlasnik firme za preradu i ugradnju lima „Bekrić d.o.o.“ iz Srebrenika Adnan Bekrić odlučio je iznenaditi jednog od svojih najvrijednijih radnika, Еdmira Džaferovića na jedan nevjerovatan način.

Džaferović, dugogodišnji zaposlenik i pouzdan član tima, nije samo obavljao svoj posao temeljno, već je uvijek išao korak dalje kako bi pomogao tvrtki da raste i razvija se. Njegova predanost, stručnost i radna etika istakli su ga kao izvanrednog radnika.

U znak zahvalnosti za sve što je Džaferović učinio za firmu „Bekrić d.o.o.“, Adnan Bekrić, vlasnik firme, donio je odluku koja će zasigurno ostati urezana u sjećanju svih prisutnih. Na posebnom okupljanju u prostorijama firme, pred nekoliko zaposlenika i kolega, Bekrić je uručio ključeve novog automobila Golf 6 Еdmiru Džaferoviću, te mu je poklonio i bon u iznosu od 1.000 KM na benzinskoj pumpi.

„Еdmir Džaferović naš je vjerni zaposlenik od prvog dana – sa nama je već deset godina. Česte promjene radne okoline danas su svakodnevnica i samim time ovolike godine vjernosti prava su rijetkost. Ovim skromnim poklonom odajemo priznanje njegovom doprinosu za uspjeh naše firme. Njegova predanost i naporan rad inspiracija je svima. Ponosni smo što u našem timu imamo nekog poput njega“, rekao je Bekrić tokom predaje ključeva.

Džaferović se zahvalio na poklonu te je rekao da ovu gestu neće zaboraviti.

„Ovo je nevjerojatan dar, i ne znam šta reći. Hvala, gospodine Bekrić. Ovo će mi zauvijek ostati u sjećanju“, istaknuo je Džaferović.

Ovaj nesebičan čin Adnana Bekrića i gesta zahvalnosti prema Еdmiru Džaferoviću svakako će ostati zapamćeni kao primjer kako se dobar rad i predanost prepoznaju i nagrađuju u poslovnom svijetu. Osim što je dobio automobil, Еdmir je dobio i snažnu potvrdu da njegov trud vrijedi, piše Studiod.ba.

Cijela priča podsjeća nas na važnost prepoznavanja i nagrađivanja izvanrednih zaposlenika u svim sferama života. Adnan Bekrić i firma „Bekrić d.o.o.“ ne samo da su dobili odanog radnika, već su i pokazali kako zahvalnost i velikodušnost mogu stvoriti pozitivan radni okoliš i osnažiti zajednicu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: atvbl.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име