Iako je do početka prvoligaške sezone u Republici Srpskoj ostalo tridesetak dana igrački kadar Radnika polako se kompletira. Dosta je vremena trebalo da se situacija u semberskom prvoligašu stabilizuje nakon ispadanja iz Premijer lige BiH, nakon deset uzastopnih godina. Bijeljinci su prije šest dana krenuli sa pripremama, a polako shodno tome i igrački kadar se formira, obzirom da je klub na kraju sezone napustio gotovo cio tim.

„S obzirom da smo ostali bez čitavog tima u ovom trenutku je najvažnije da u sto kraćem roku dovedemo mlade igrače koji imaju iza sebe jednu ili dvije sezone igranja u kontinuitetu, a i isto tako u planu nam je da tim pojačamo sa tri do četiri iskusnija igrača koja bi pomogla mlađim igračima da se što prije adaptiraju u novoj sredini“, rekao je trener Radnika Velibor Đurić.

Đurić kaže da Radnik neće ići na pripreme, te da će cio trenažni proces njegova ekipa obaviti u Bijeljini.

„Mi u ovom trenutku pravimo slobodno mogu da kažem novi tim, i istina je da nemamo dovoljno vremena a isto tako nećemo ići na pripreme koje bi nam puno značile u ovome trenutku. Smatram da i pored ne odlaska na pripreme možemo dosta uraditi ovde u Bijeljini jer imamo sve uslove za dobar i kvalitetan rad. Za proteklih šest dana momci odlično rade, a početkom ove nedelje ubacili smo još jedan trening u naš raspored tako da ćemo dva puta dnevno trenirati, za sada nemamo problema sa povredama i svi koji su se odazvali prozivci ispunjavaju svoje obaveze“, rekao je na kraju Đurić.

Igrači koji su pojačali Radnik:
Slaven Stjepanović (Zvijezda 09), Nikola Stanišić (Drina Zvornik), Stefan Šavija (FK Tekstilac Odžaci), Adeshina Fatai (Željezničar Sarajevo), Nenad Rašević (Sloboda Novi Grad),  Nemanja Matović (OFK Crnjelovo).

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Sport Bijeljina

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име