POMOZIMO ANASTASIJI IZ BIJELJINE: Fond solidarnosti u kontaktu sa porodicom Lakić, dobili predračun za liječenje

Datum:

Share post:

Fond solidarnosti za dijagnostiku i liječenje djece u inostranstvu saopštio je da je u kontaktu sa porodicom Anastasije Lakić iz Bijeljine i da su već dobili predračun za liječenje ove djevojčice u inostranstvu.

Apel za pomoć Anastasiji Lakić - Foto: ilustracija

Apel za pomoć Anastasiji LakićFoto: ilustracija

– Budući da se u medijima objavljuju apeli za prikupljanje sredstava za liječenje djevojčice iz Bijeljine obavještavamo javnost da je Fond solidarnosti “Duša djece” u kontaktu sa ovom porodicom i da smo već dobili predračun za liječenje ove djevojčice u inostranstvu. Sve je već u proceduri – naveli su iz ovog fonda na svojoj Fejsbuk stranici.

Iz Fonda dodaju da, u zavisnosti od potreba, Fond solidarnosti može da snosi i troškove smještaja za roditelje.

Osmogodišnja Anastasija Lakić iz Bijeljine, koja je oboljela od akutne limfoblastne leukemije visokog rizika, trenutno se nalazi na liječenju na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci, a za nastavak liječenje u Diseldorfu potrebno je oko 460.000 evra.

U apelu je navedeno da svi dobri ljudi koji žele da pomognu da Anastasija ozdravi sredstva mogu uplatiti na račun: 567-343-50004689-28 /Јovana Lakić/.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtrs.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NS RS USVOJILA ZAKLJUČKE: Poništiti sve odluke Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...