“Pavgord” postao vlasnik nepokretne i pokretne imovine “Slobomir P univerziteta”

Datum:

Share post:

U Okružnom privrednom sudu u Bijeljini danas je održano javno nadmetanje za nepokretnu i pokretnu imovinu “Slobomir P univerziteta”. Novi vlasnik nepokretne i pokretne imovine postala je fočanska kompanija “Pavgord” koja je, kao tražilac izvršenja, sa potraživanjem od 3.135.807 KM, navedenu imovinu kupila za 2.757.000 KM.

Tržišna vrijednost pomenutih nekretnina, prema nalazu i mišljenju vještaka građevinske struke, utvrđena je na iznos od 4.843.404 KM, dok je tržišna vrijednost pokretnih stvari iznosila 668.615 KM.

Početna cijena za javno nadmetanje iznosila je 50 odsto utvrđene tržišne vrijednosti, odnosno 2.422.000 KM za nekretnine i 335.000 KM za pokretne stvari “Slobomir P univerziteta”.

Fočanski “Pavgord”, kao tražilac izvršenja i jedini ponuđač na javnom nadmetanju ponudio je 2.257.000 KM za nekretnine i pokretne stvari i njihova ponuda, kao jedinog i najpovoljnijeg ponuđača je i prihvaćena. Predstavnici Poreske uprave RS nisu osporili navedenu prodaju.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: bijeljina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

1/8 FINALA KUPA SRPSKE U FUTSALU: KMF Radnik MD Shop u Goraždu

U prostorijama Fudbalskog saveza Republike Srpske danas su izvučeni parovi osmine finala Kupa Republike Srpske u futsalu, piše...

City Mall iz Bijeljine u Zvorniku otvorila retail park – ZVORNIK CITY PARK (foto)

U BiH je jučer otvoren još jedan retail park, dio je mreže koja se brzo širi U Bosni i...

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović skuplja potpise i formira udruženje građana!?

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović (SDS) skuplje potpise s ciljem da registruje udruženje građana, saznaje Srpskainfo u tom gradu. Kako...

ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: Ima novca za isplatu 30% subvencija roditeljima čija djeca idu u privatne vrtiće (foto)

Ima novca za isplatu 30% subvencija roditeljima čija djeca idu u privatne vrtiće, neistine i manipulacije su da...