FK ''Radnik'' u MINUSU 360.000 KM: Krstajić SMIJENJEN – Perković NOVI predsjednik

Datum:

Share post:

Na Skupštini FK Radnik iz Bijeljine smijenjen je Mladen Krstajić sa funkcije predsjednika Upravnog odbora  na njegovo mjesto imenovan Predrag Perković.
 
Ovu odluku jednoglasno su donijeli delegati Skupštine.
 
Razlozi za smjenu
Iako je Krstajić samo prije dva dana povukao svoju ostavku iz decembra prošle godine, o te dvije odluke, sada već bivšeg predsjednika, nije se ni raspravljalo, a delegati su imali puno zamjerki na rad Krstajića u prethodnom period.
 
Jedinstven zaključak svih delegate da je prevashodan razlog za smjenu bio sukob između njega i Gradonačlenika Bijeljine, Miće Mićića, te da se to moralo na neki način prevazići, u interesu FK Radnik i fudbala u Bijeljini.
 
 
– Zadovoljstvo mi je što sam dobio povjerenje Skupštine i trudiću se da ga opravdam. Svjestan sam da imamo dosta problema i posla koji nam predstoji. Upravni odbor ostaje u starom sastavu, sa njima sam sarađivao do sada, te ne vidim razlog da i u narednom periodu ne nastavimo istu saradnju. Ova promjena ne zanči da su vrata Mladenu Krstajiću zatvorena u Radniku, čak, naprotiv, obaviću sa njim razgovor i ponuditi mu da ostane u UO kluba, rekao je novoizabrani predsjednik UO Predrag  Perković.


 
Najveće zamjerke na rad Krstajića, od strane delegate, upućene su na njegovu čestu odsutnost iz kluba, a pod lupom bili su i pojedini tranferi igrača, o čemu je ranije pisao portal dešavanja u Bijeljini.
 
Poslovanje sa minusom od 360.000 KM
Nova Uprava će sljedeće sedmice obaviti razgovore sa svim igračima, preispitati aktuelne ugovore sa fudbalerima, a sve u zaštiti interesa kluba.
 
Finansijski izvještaj je usvojen uz brojna pitanja delegate, ali pošto skupštini nisu prisustvovali ni Krstajić, a niti direktor kluba Nebojša Tomić, ostali su uskraćeni za brojne odgovore.
 
Kada je riječ u finsijskom izvještaju za 2019. godinu, klub je poslovao sa minusom od 360.000 KM, a taj dug je prevashodno nastao nakon kontrole poreskih inspektora i ustanovljenog duga prema ovoj ustanovi.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Pravoslavni vjernici danas slave Svetog Simeona Mirotočivog

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obilježavaju Svetog Simeona Mirotočivog, čije je svetovno ime prije nego što...

KAPOR, POKS BIJELJINA: Ideja ustavne monarhije je u skladu sa svim demokratskim principima (foto)

Promocija ustavne parlamentarne monarhije po uzoru na razvijene demokratije, sloga i jedinstvo srpskog naroda, decentralizacija Republike Srpske i...

Na današnji dan – 26. februar

Danas je ponedjeljak, 26. februar, 57. dan 2024. Do kraja godine ima 309 dana. 1200. - Umro srpski monah...

Dnevni horoskop za 26. februar

OVAN POSAO: Shvatili ste koje su granice, šta je moguće a šta ne. Uspešan poslovan dan za vas.  LJUBAV:...