FK "RADNIK" – NESTOROVIĆ: PROTIVNIK JE KVALITETAN ALI IDEMO NA POBJEDU

Datum:

Share post:

Fudbaleri Radnika na Gradskom stadionu dočekaće Krupu koja se nalazi na predposlednjem mjestu na tabeli m:tel Premijer lige BiH.

Promijena trenera uvijek donese nešto novo i pozitivno, pa je Uprava Radnika odreagovala blagovremeno, te je na mjesto šefa stručnog štaba imenovan po treći put Darko Nestorović.

– Optimista sam, cijenim ove momke oni imaju kvalitet. Igrali su Evropu ali jednostavno desilo se to što se desilo pad u formi i neke druge stvari koje su se dešavale i jednostavno dođe klub i ekipa u situaciju da se bori za opstanak. Ja sam došao da pomognem klubu, ovo je moj treći dolazak u Radnik i nadam se da ćemo to odraditi kvalitetno – rekao je trener Radnika Darko Nestorović.

Semberci u svojim redovima nemaju suspendovanih igrača, ali su Ermin Huseinbašić i Ivan Šubert roviti pa je njihov nastup u ovom susretu upitan.

– Što se tiče suspenzija nemamo igrače, ali imamo povrijeđenih, tu je Huseinbašić, koji još osjeća bol u primicaću, a Ivan Šubert se povrijedio u poslednjoj utakmici u Širokom Brijegu. Iskreno se nadam da će obojica biti spremni za utakmicu protiv Krupe – kaže Nestorović.

Nestorović smatra da je Krupa dobra ekipa, te da nije realno da su na predposlednjoj poziciji na tabeli.

– Krupa je dobra ekipa, odlična ekipa i nije realno mjesto na kojem su sada, ali eto i njima su se neke negativne stvari desile tako da su i oni u borbi za opstanak. Naravno, cijenom i poštujemo protivnika ali sigurno da ćemo mi ići da ostvarimo jedan pozitivan rezultat i da se svi zajedno radujemo, pa neka pobjedi fudbal – rekao je na kraju šef stručnog štaba Radnika Darko Nestorović.

Radnik i Krupa odigrali su 14 zvaničnih utakmica, dvanaest puta utakmice su okončane remijem, a u dva susreta Radnik je bio uspješniji.

Meč između Radnika i Krupe igra su u nedelju sa početkom u 15.00 časova na Gradskom stadionu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Sport Bijeljina

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

DODIK: Srbija snažan oslonac Srpskoj

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Srbija snažan oslonac Republici Srpskoj. Dodik je naveo da je...

Srpski jezik među težima jezicima za učenje

Iako ne postoji jednoglasan odgovor na to pitanje jedan od često citiranih izvora je Foreign service institute (FSI)...

VLADIMIR MILIĆEVIĆ – dvije decenije sinonim za odbojku u Bijeljini (foto)

U Bijeljinu je došao daleke 2000 godine iz Niša u kojem je igrao za OK "Niš". Uz jednu...

Čestitke od kolega Dešavanja u Bijeljini

Поштовани, Редакција портала Дешавања у Бијељини Вам честита највећи и најрадоснији хришћански празник Васкрс уз традиционални хришћански поздрав ХРИСТОС...