Feraget jedini ostaje advokat Davora Dragičevića

Datum:

Share post:

Ifet Feraget ostaje jedini advokat porodice stradalog banjalučkog mladića Davida Dragičevića.

pravda za davida, davor dragičević Foto: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Da su se razišli u stavovima s Davorom Dragičevićem, ocem stradalog mladića i da raniji četvoročlani advokatski tim formiran u augustu u ovom slučaju više se postoji, potvrdio je advokat Duško Tomić, koji je s kolegom iz Hrvatske Antom Nobilom napustio sastanak sa Davorom Dragičevićem.

“Više nisam šef advokatskog tima Davora Dragičevića. Tim više ne postoji jer su naši stavovi različiti”, kazao je Tomić.

Nakon posjete advokatskog tima Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci jedino je Ifet Feraget potvrdio da će nastaviti da zastupa Davora Dragičevića, Davidovog oca.

“Od početka sam uz Davora. Nemam nikakvo mišljenje o onome o čemu ne postoje svi dokazi.  Desilo se ubistvo. O detaljima nakon što Tužilaštvo predstavi sve dokaze. Ostajem Davorov i Suzanin advokat”, izjavio je Feraget i istakao dasuslučajevi Davida i Dženana slučajevi za ozdravljenje bh. pravosuđa.

Slučaj “David Dragičević” stiže i do Norveške

“Koliko pravnika, toliko mišljenja. Radili smo pro bono. O ovom slučaju imamo različita mišljenja. Ifet i ja smo najbliži u mišljenju. Došla sam kao stručna pomoć Duška Tomića, iako me pozvala majka Suzana. Mi smo na strani oštećenih. Nobilo i ja smo rekli Lepiru da nećemo dalje učestvovati. Ja sam rekla da neću raditi, jer je Vrećo uključen u to, a nije radio sve što treba. Nije se baš proslavio. Rekli su da im treba vremena za ekspertize telefona, laptopova, rekla je Zora Dubočanin Nikodinovićnakon sastanka i dodala da bez obzira na Lepirov trud, postupajući tužilac nije postupao kako treba.

“Ja ne želim da radim tamo gdje ne mogu da dam sve od sebe. Tražili smo Vrećino izuzeće, ali ga nismo dobili. Nismo dobili neke rezultate. Najbliže sam mišljenju da je David ubijen. Nemam sve dokaze sada za to, ali mislim da je ubijen. Ubijeđena sam da će se saznati istina o smrti Davida Dragičevića”, naglasila je Dubočanin Nikodinović.

Davor Dragičević i dalje tvrdi da je „vrh RS-a i tužilaštva umiješan u ubistvo njegovog sina“.

“Zahvaljujem se ostalim članovima koji nisu ništa uradili. Nisu me slušali”, rekao je dodajući da ima povjerenje u Ifeta Ferageta.

Porodica Davida Dragičevića tvrdi da je on ubijen, dok je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka ranije saopšteno da postoji osnov sumnje, kako je navedeno, da je David Dragičević ubijen, odnosno da je 18. marta, nakon fizičkog sukoba s dvije ili tri osobe, bježeći pao u rijeku Crkvenu ili su ga gurnuli, a da je smrt nastupila utapanjem.

Izvor: mondo.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE za 26. februar: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 3,00 KM PAPRIKA...

U Bijeljini rođena JEDNA BEBA

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođen je jedan dječak. Broj rođenih i upisanih...

VRIJEME DANAS promenljivo oblačno uz sunčane periode i toplo

Promenljivo oblačno uz sunčane periode i toplo. Na zapadu će u prvom delu dana biti oblačnije uz vrlo...