DŽAJIĆ: Uspesi „crveno-belih” za poštovanje

Datum:

Share post:

PREDSEDNIK FSS DRAGAN DžAJIĆ PREZADOVOLjAN SEZONOM KLUBA IZ LjUTICE BOGDANA

Crvena zvezda je i ove godine u velikom stilu potvrdila dominaciju u domaćem šampionatu. Sedmu godinu zaredom tim iz Ljutice Bogdana ruši sve prepreke pred sobom, ostavljajući za sobom slabašnu konkurenciju koja, sem jakih obećanja, nema dovoljno snage, a ni moći da se ozbiljnije suprotstavi višestrukom prvaku. Svakako da najveće zasluge za to pripadaju igračima i stručnom štabu, ali nikako ne treba zanemariti ni učinak klupskog rukovodstva. Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela i Marko Marin su imali jasnu viziju i koncepciju, još onog časa kada su se latili nemalih obaveza.

Aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Srbije, dugogodišnji predsednik Crvene zvezde i tvorac najvećih uspeha našeg najtrofejnijeg kluba na međunarodnoj sceni. Dragan Džajić povodom najnovijeg uspeha „crveno – belih”, osvajanja sedme uzastopne titule državnog prvaka, nije krio uzbuđenje. On je posle sedme titule prvaka kazao:

– Svakako da je ova nova titula veliki uspeh i potvrda da Crvene zvezda ima tim koji je u stanju da obara nove rekorde.  Biti prvak države sedam puta u nizu, to uopšte nije mala stvar. Nadam se da će Zvezda nastaviti u tom pravcu, jer su ostvareni rezultati plod kvalitetnog i kontinuiranog rada. Na kraju se uvek gleda rezultat, a Zvezda je u tom pogledu najbolja. S druge strane, u tom uspehu učestvovali su i najmlađi prvotimci što opet ima neku posebnu draž.

Treća Zvezdina zvezda i čuveni velemajstor fudbala, legendarno levo krilo naglašava da će Crvena zvezda sigurno stremiti novim, trofejima, novoj „duploj kruni” pošto je već 21. maja u Loznici očekuje veliko finale Kupa protiv veoma dobre Vojvodine.

– Crvena zvezda nikada ne staje na željenom putu. Verujem da su igrači i stručni štab u „punoj pripravnosti” pred završni čin našeg najmasovnijeg fudbalskog takmičenja. Ali, isto tako, već sada mora da se razmišlja o novoj sezoni – naglasio je Dragan Džajić.

Prvi čovek Saveza je nedavno istakao da je početak izgradnje nacionalnog stadiona predstavlja veliki dan za srpski fudbal, jer Srbija odavno čeka da stane u red najozbiljnijih fudbalskih nacija na svetu, a izgradnjom supermodernog fudbalskog zdanja, uz ogromnu pomoć države, imaće čime da se podiči za nešto manje od tri godine. Takođe, Srbija će 2028. biti domaćin velikog finala Lige Evrope, pošto će joj izgradnja nacionalnog stadiona omogućiti da konkuriše za velika fudbalska takmičenja pod okriljem Uefe i Fife.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: politika.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Košarkaši Crvene zvezde osvojili titulu u regionalnoj ABA ligi

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su titulu u regionalnoj ABA ligi. Crveno bijeli su u trećoj utakmici finalne serije pobijedili...

Otvoren prvi sajam ljepote i zdravlja u Bijeljini (foto)

Prvi sajam ljepote i zdravlja pod nazivom „Beyond beauty“ otvoren je  u hotelu „Drina“ u Bijeljini. Sajam će...

ZEKIĆI: SRPSKE ŽRTVE NIKO NE ČUJE – Rezolucija o Srebrenici neće donijeti mir

Rezolucija o Srebrenici neće donijeti mir. Srpske žrtve niko ne priznaje, u takvim okolnostima suživot je gotovo nemoguć....

Gradu Bijeljina donirani kontejneri za mješoviti komunalni otpad, papir, lug, plastiku i staklo (foto)

Gradu Bijeljina su donirani kontejneri za mješoviti komunalni otpad, papir, lug, plastiku i staklo Gradu Bijeljina je isporučena vrijedna...