DUŠAN STANKOVIĆ, “DELTA TERM“ BEOGRAD: “Royal Co“ iz Bijeljine je naš distributer za „life commercial“ Hisense klime (foto)

Datum:

Share post:

U Bijeljini, u restoranu „Semberski salaš“ održana edukacija i prezentacija Hisense klima uređaja.

Dušan Stanković, menadžer prodaje u firmi „Delta term“ u Beogradu, koji vodi kompletnu Hisense klimatizaciju, istakao je da je Hisense uradio, kako kaže, pravu stvar od samog početka.

„Hisense je odvojio kućne klime, odnosno, rezidencijalne klime od komercijalnih klima, tako što je podelio prodaju. Tako je uradio i sa distribucijom rezidencijalnih i komercijalnih klima uređaja. Kada je riječ o firmi Royal Company, oni su jedan od naših distributera za „life commercial“ klime, VRF, toplotne pumpe i saradnja je fantastična“, rekao je Stanković za portal Dešavanja u Bijeljini.

Cilj prezentacije koja je održana u Semberskom salašu jeste da se partnerima, koji sarađuju sa Royal Company  i potencijalnim partnerima koji će sarađivati ubuduće, a u vezi sa Hisense klimatizacijom, predoče prednosti Hisense klimatizacije, kako komercijalnih, tako i rezidencijalnih klima uređaja.

„Želimo da pokažemo koje su prednosti u odnosu na konkurenciju i da proširimo tržište na maksimalnom nivou“, zaključio je Stanković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

“SRPSKA TE ZOVE“: U Banjaluci veliki narodni miting zbog rezolucije o Srebrenici

U Banjaluci, na Trgu Krajine, u četvrtak, 18. aprila, biće održan veliki narodni miting na kojem će biti...

U Bijeljini sutra OTVARANJE NOVE Angio sale u JZU Bolnica „Sveti Vračevi“ (foto)

Svečano otvaranje nove Angio sale u JZU Bolnica „Sveti Vračevi“ Bijeljina biće održano sutra u utorak, 16.04.2024. godine. Svečana...

VLADAJUĆA KOALICIJA U SRPSKOJ: CIK BiH neće provoditi izbore u Srpskoj – ide Izborni zakon RS

Lokalni izbori u Republici Srpskoj će se sprovesti po Izbornom zakonu Republike Srpske koji će biti usvojen na...

TRIVIĆEVA: Nećemo učestvovati na mitingu koji organizuje vlast!

„Narodni front neće učestvovati na mitingu koji je najavljen od strane vlasti Republike Srpske u četvrtak“, poručili su...