DUŠAN STANKOVIĆ, “DELTA TERM“ BEOGRAD: “Royal Co“ iz Bijeljine je naš distributer za „life commercial“ Hisense klime (foto)

Datum:

Share post:

U Bijeljini, u restoranu „Semberski salaš“ održana edukacija i prezentacija Hisense klima uređaja.

Dušan Stanković, menadžer prodaje u firmi „Delta term“ u Beogradu, koji vodi kompletnu Hisense klimatizaciju, istakao je da je Hisense uradio, kako kaže, pravu stvar od samog početka.

„Hisense je odvojio kućne klime, odnosno, rezidencijalne klime od komercijalnih klima, tako što je podelio prodaju. Tako je uradio i sa distribucijom rezidencijalnih i komercijalnih klima uređaja. Kada je riječ o firmi Royal Company, oni su jedan od naših distributera za „life commercial“ klime, VRF, toplotne pumpe i saradnja je fantastična“, rekao je Stanković za portal Dešavanja u Bijeljini.

Cilj prezentacije koja je održana u Semberskom salašu jeste da se partnerima, koji sarađuju sa Royal Company  i potencijalnim partnerima koji će sarađivati ubuduće, a u vezi sa Hisense klimatizacijom, predoče prednosti Hisense klimatizacije, kako komercijalnih, tako i rezidencijalnih klima uređaja.

„Želimo da pokažemo koje su prednosti u odnosu na konkurenciju i da proširimo tržište na maksimalnom nivou“, zaključio je Stanković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...