-Moj dalji politički put vidim samo uz Jelenu Trivić i Narodni front rekao je za Dešavanja u Bijeljini poslanik u NS RS Željko Dubravac.

Povodom informacija koje su se pojavile u javnosti da poslanik Željko Dubravac vraća madat nakon ’’nezvaničnog’’ sastanka da predsjednikom DNS Nenadom Nešićem kontaktirali smo aktere priče.

Jelena Trivić i Nenad Nešić lideri Narodnog fronta i DNS nisu odgovarali na pozive i upite novinara Dešavanja u Bijeljini na tu temu ali zato jeste glavni akter ove priče poslanik u NS RS Željko Dubravac.

Na pitanje da prokomentariše informaciju koja se pojavila u javnosti da vraća mandat poslanika u NS RS, Željko Dubravac je za Dešavanja u Bijeljini izjavio da su to čiste špekulacije te da ne vraća mandat poslanika i da je njegov izbor Narodni front.

Željko Dubravac se nakon napuštanja DNS polovinom aprila ove godine pridružio Narodnom frontu i Jeleni Trivić i od tada djeluje u javnosti i NS RS kao poslanik Narodnog fronta.

Dubravac, poslanik u NS RS napustio DNS – prešao u Narodni front Jelene Trivić

Takođe i u julu mjesecu ove godine se u javnosti pojavila informacija da Dubravac napušta Narodni front što je i tada demantovao Dubravac navodeći da je i ta vijest apsolutna laž i čista dezinformacija.

Dubravac demantuje da napušta Narodni front i Jelenu Trivić (foto)

-Moj dalji politički put vidim samo uz Jelenu Trivić i Narodni front kategorično je na kraju rekao Željko Dubravac.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име