Dramska sekcija “Virus“ bijeljinske Gimnazije se predstavom “Gidionov čvor“ predstavila bijeljinskoj publici (foto)

Datum:

Share post:

U Bijeljini je u prepunoj sali Centra za kulturu ’’Semberija’’ održano Drugo festivalsko veče „Udahni kulturu’’ a publici su se predstavili učenici dramske sekcije “Virus“ bijeljinske Gimnazije ,,Filip Višnjić“ sa predstavom “Gidionov čvor“.

Sjajna glumačku ekipu dramske sekcije “Virus“ bijeljinske Gimnazije ,,Filip Višnjić“ u predstavi “Gidionov čvor“ su činili Milica Garić, Anastasija Stjepanović, Ana Bajić, Mišel Mišković, Jana Mrdić, Nina Krtolina, Mila Popović, Darko Lazarević, Zvezdan Marjanović i Igor Vukomanović.

Glumačka ekipa dramske sekcije “Virus“ bijeljinske Gimnazije ,,Filip Višnjić“ sa predstavom “Gidionov čvor“ je bijeljinskoj publici podarila veče za pamćenje.

-Zahvaljujemo se našim učenicima i profesorima, sugrađanima, roditeljima, gostima iz Šabačke gimnazije i JU Gimnazije Prnjavor na podršci koju su večeras dali našim talentovanim glumcima, rekla je Olivera Stevanović direktor JU Gimnazija ’’Filip Višnjić’’ Bijeljina.

Stevanovićeva je posebnu zahvalnost uputila profesorkama Valentini Vidaković i Oliveri Pandurević na predanom radu sa Dramskim klubom “Virus“.

Autor teksta predstave “Gidionov čvor“ je Džona Adams a predstavu su režirale Valentina Vidaković i Olivera Pandurević, dok je scenografiju za predstavu potpisao Zoran Simić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Njemačka osveta Srbima

POVEZANE VIJESTI

Njemačka osveta Srbima

21. juna 1940. godine u Kompjenjskoj šumi, najviši državni vrh Trećeg rajha predvođen Adolfom Hitlerom lično, sastaje se...

BIJELJINA: Zvijezda 09 u finalu Kupa “dr Milan Jelić“

Zvijezda 09 je u Foči ovjerila plasman u finale Kupa "dr Milan Jelić" gdje ih čeka dobojska Sloga,...

VIŠKOVIĆ: Glasanje za rezoluciju o genocidu u Srebrenici pokazuje sav apsurd i ironiju trenutne situacije

Glasanje za rezoluciju o genocidu u Srebrenici pokazuje sav apsurd i ironiju trenutne situacije u kojoj živimo, rekao...

MILIČEVIĆ: Usvajanje Rezolucije otvara nove jazove u BiH

Predsjednik SDS-a Milan Miličević ocijenio da glasanje u UN pokazuje da većina planete ipak misli svojom glavom i...