Dramska sekcija “Virus“ bijeljinske Gimnazije se predstavom “Gidionov čvor“ predstavila bijeljinskoj publici (foto)

Datum:

Share post:

U Bijeljini je u prepunoj sali Centra za kulturu ’’Semberija’’ održano Drugo festivalsko veče „Udahni kulturu’’ a publici su se predstavili učenici dramske sekcije “Virus“ bijeljinske Gimnazije ,,Filip Višnjić“ sa predstavom “Gidionov čvor“.

Sjajna glumačku ekipu dramske sekcije “Virus“ bijeljinske Gimnazije ,,Filip Višnjić“ u predstavi “Gidionov čvor“ su činili Milica Garić, Anastasija Stjepanović, Ana Bajić, Mišel Mišković, Jana Mrdić, Nina Krtolina, Mila Popović, Darko Lazarević, Zvezdan Marjanović i Igor Vukomanović.

Glumačka ekipa dramske sekcije “Virus“ bijeljinske Gimnazije ,,Filip Višnjić“ sa predstavom “Gidionov čvor“ je bijeljinskoj publici podarila veče za pamćenje.

-Zahvaljujemo se našim učenicima i profesorima, sugrađanima, roditeljima, gostima iz Šabačke gimnazije i JU Gimnazije Prnjavor na podršci koju su večeras dali našim talentovanim glumcima, rekla je Olivera Stevanović direktor JU Gimnazija ’’Filip Višnjić’’ Bijeljina.

Stevanovićeva je posebnu zahvalnost uputila profesorkama Valentini Vidaković i Oliveri Pandurević na predanom radu sa Dramskim klubom “Virus“.

Autor teksta predstave “Gidionov čvor“ je Džona Adams a predstavu su režirale Valentina Vidaković i Olivera Pandurević, dok je scenografiju za predstavu potpisao Zoran Simić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODIJELJENI VASKRŠNJI DAROVI EPISKOPA FOTIJA

U susret proslavljanju Praznika Vaskrsenja Gospoda Isusa Hrista, blagoslovom Episkopa zvorničko-tuzlanskog Gospodina Fotija, jerej Branislav Nedić, protođakoni Nemanja...

Bijeljina postaje turistička destinacija

Osim velikih gužvi, u Bijeljini je primjetan i povećan broj turista u prazničnim danima. To govori u prilog...

Vučević prvi zvanični susret na novoj funkciji obavio sa Patrijarhom Porfirijem

Predsjednik Vlade Miloš Vučević izjavio je danas da mu je drago što je svoj prvi zvanični sastanak na...

VIŠKOVIĆ: Srpska je finansijski stabilna

Srpska je finansijski stabilna. Od kraja 2018. godine do danas penzije su povećane za 60,1 odsto, a plate...