Donacija Adriatic Metals u Varešu: Rekonstruiše se put Križ-Sastavci

Datum:

Share post:

Danas je u zgradi Opštine Vareš održana ceremonija potpisivanja ugovora o donaciji kompanije Adriatic Metals BiH Opštini Vareš za rekonstrukciju puta Križ – Sastavci. Vrijednost donacije iznosi 88.666,88 KM. 

– Asfaltiranje ove dionice puta značajno će olakšati svakodnevni život naših građana Borovice, Dragovća i Mijakovića sa Varešom, ali isto tako upotpuniti turističku ponudu na ovom dijelu naše opštine. Zahvaljujem se kompaniji Adriatic Metals BiH, jer i dalje učestvuje, paralelno sa Opštinom Vareš i sa Vladom Zeničko dobojskog kantona u izgradnji naše Opštiine. Gradimo i pravimo i idemo dalje – istaknuo je načelnik Opštine Vareš Zdravko Marošević.

Ovaj gest kompanije Adriatic Metals BiH pokazuje njihovu posvećenost podršci razvoju i unapređenju infrastrukture u Varešu.

–  Vrijednost donacije nije samo brojka, već izraz našeg dubokog razumijevanja potreba i izazova s kojima se opština Vareš i mi koji ovdje radimo i živimo susrećemo. Zajednica je srce našeg poslovanja, i ponosni smo što možemo dati doprinos boljoj budućnosti ovog grada. Ovaj ugovor nije samo formalni dokument; to je obveza i odgovornost koju preuzimamo prema Varešu i njegovim stanovnicima. Obećavamo da ćemo raditi zajedno s lokalnom upravom i zajednicom kako bismo osigurali da se ovaj projekt izvede uspješno i u skladu s najvišim standardima – naglasio je Alem Logo, izvršni direktor kompanije Adriatic Metals BiH.

Ovo je projekat rekonstrukcije puta u dužini od 2,7 km, a početak radova se očekuje uskoro.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NAKON VELIKOG APRILSKOG POŽARA: Svetozar Ostojić, Mega Drvo – Obnovili smo 95 odsto uništenih kapaciteta

Nakon velikog požara koji je devetog aprila ove godine, prije osam mjeseci, zahvatio proizvodne hale preduzeća „Mega drvo“...

Futsaleri Radnika u četvrtfinalu Kupa BiH

Futsaleri Radnika plasirali su se u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine nakon što su večeras u Istočnom Sarajevu...

BO BIJELJINA: Konkurs za izbor najboljih literarnih i likovnih radova – “Republiko Srpska u srcu te nosim, sa tobom se ponosim”

Gradska boračka organizacija Bijeljina, povodom slave Sveta Tri Jerarha, raspisala je konkurs za izbor najboljih literarnih i likovnih...

BIJELJINA: Finansiranje škola i upisna politika (foto)

Sastanak Aktiva direktora srednjih škola i predstavnika sindikata održan je 05.12.2023.godine u prostorijama JU Ekonomske škole. Sastanku su...