Dominacija AK „Atletik“ u disciplini bacanje kugle na Pojedinačnom prvenstvu BiH u dvorani

Datum:

Share post:

Saopštenje za javnost AK ’’Attletil’’ prenosimo u vijelosti:

Dominacija AK „Atletik“ u disciplini bacanje kugle na Pojedinačnom prvenstvu BiH u dvorani!!!

Uprkos lošim vremenskim prilikama naši atletičari su danas učestvovali na Dvoranskom prvenstvu BiH u Sarajevu i ostvarili za sada najbolji rezultat za naš klub!

Luka Rakić je fantastičnim hicem osvojio zlatnu medalju i titulu Prvaka BiH za cicibane u bacanju kugle i dokazao da u ovoj kategoriji nema konkurencije.

Katarina Banduka je danas prvi put nastupala za naš klub i za samo tri mjeseca treniranja osvojila srebrnu medalju i titulu Viceprvak BiH za pionirke u bacanju kugle. Ova medalja je posebno vrijedna ako znamo da u ovoj kategoriji ima fantastičnih djevojčica koje godinama treniraju ovu disciplinu.

Pavle Kovač se okitio ovaj put bronzanom medaljom ali smo zadovoljni jer su protivnici stariji od njega godinu dana.Pavle je danas prvi put trčao disciplinu 60 m prepone i zauzeo 4.mjesto.

Luka Pajkić je danas zauzeo dva 4.mjesta u disciplinama skok u vis i 60m prepone gdje je istrčao fantastičnu trku prvi put u dvorani u ovoj disciplini.

Srećni smo i ponosni na svu našu dječicu koja treniraju u izuzetno teškim uslovima, bez dvorane, po kiši i snijegu ali rezultati ne izostaju. Bravo i za naše trenere koji svojom znanjem dokazuju da nemoguće ne postoji!

Idemo dalje drugari, čekaju nas nova takmičenja i nove medalje!!!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POMOĆ PEDIJATRIJSKOJ ONKOLOGIJI: Nikola Rokvić na putu HODOČAŠĆA do manastira Nektarija Eginskog (video)

"Idemo dalje za dječju radost" Koliko je Nikola Rokvić skupio novca nakon 5 DANA HODOČAŠĆA Prije pet dana, ispred...

OTVOREN POZIV NA RAT: Bošnjačke organizacije ponovo zveckaju oružjem

Saopštenje organizacije “Bosansko-bošnjačko narodno vijeće” u kojem je bošnjački narod pozvan “na samoorganizovanje” i u kojem je istaknuto...

Identifikovano lice koje je pokidalo tablicu sa privatnog vozila gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića

Sinoć (četvrtak, 25. april 2024.) u poznatom bijeljinslom salonu je bila organizovana proslava povodom odlaska u penziju jednog...

U Bijeljini održana prezentacija projekta „Zdrave zajednice u BiH“ (foto)

U prostorijama Gradske uprave grada Bijeljina danas je održana prezentacija projekta "Zdrave zajednice u BiH" koji uz finansijsku...