Dominacija AK „Atletik“ u disciplini bacanje kugle na Pojedinačnom prvenstvu BiH u dvorani

Datum:

Share post:

Saopštenje za javnost AK ’’Attletil’’ prenosimo u vijelosti:

Dominacija AK „Atletik“ u disciplini bacanje kugle na Pojedinačnom prvenstvu BiH u dvorani!!!

Uprkos lošim vremenskim prilikama naši atletičari su danas učestvovali na Dvoranskom prvenstvu BiH u Sarajevu i ostvarili za sada najbolji rezultat za naš klub!

Luka Rakić je fantastičnim hicem osvojio zlatnu medalju i titulu Prvaka BiH za cicibane u bacanju kugle i dokazao da u ovoj kategoriji nema konkurencije.

Katarina Banduka je danas prvi put nastupala za naš klub i za samo tri mjeseca treniranja osvojila srebrnu medalju i titulu Viceprvak BiH za pionirke u bacanju kugle. Ova medalja je posebno vrijedna ako znamo da u ovoj kategoriji ima fantastičnih djevojčica koje godinama treniraju ovu disciplinu.

Pavle Kovač se okitio ovaj put bronzanom medaljom ali smo zadovoljni jer su protivnici stariji od njega godinu dana.Pavle je danas prvi put trčao disciplinu 60 m prepone i zauzeo 4.mjesto.

Luka Pajkić je danas zauzeo dva 4.mjesta u disciplinama skok u vis i 60m prepone gdje je istrčao fantastičnu trku prvi put u dvorani u ovoj disciplini.

Srećni smo i ponosni na svu našu dječicu koja treniraju u izuzetno teškim uslovima, bez dvorane, po kiši i snijegu ali rezultati ne izostaju. Bravo i za naše trenere koji svojom znanjem dokazuju da nemoguće ne postoji!

Idemo dalje drugari, čekaju nas nova takmičenja i nove medalje!!!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RAZVOJNA AGENCIJA BIJELJINA: Za podsticaj razvoja privrede planirano 400.000 KM

Razvojna agencija Bijeljine plasiraće u toku godine 400.000 KM za podsticaj razvoja privrede, navedeno je u programu rada...

BIJELJINA: Sve spremno za veliko hirurško druženje u Bolnici „Sveti Vračevi“

Sve je spremno za veliko hirurško druženje u Bolnici "Sveti Vračevi" U petak, 31.03.2023. U godini JZU Bolnica "Sveti...

VODOSNABDIJEVANJE ZA SVA SEMBERSKA SELA – KUCNUO JE ČAS

GEOTERMALNI IZVORI - BOGATSTVO BIJELJINE - VRIJEME JE DA BOGATSTVO ISKORISTIMO VODOSNABDIJEVANJE ZA SVA SEMBERSKA SELA - KUCNUO JE...

BOLNICA BIJELJINA: BEZ LISTI ČEKANJA KOD KARDIOLOGA (video)

Kardiolozi bijeljinske bolnice dobrovoljno su donijeli odluku da tokom ove sedmice, bez finansijske nadoknade, rade duple smjene kako...