Obavještenje Doma zdravlja Bijeljina prenosimo u cjelosti:

Obavještavaju se korisnici zdravstvenih usluga Doma zdravlja Bijeljina da je od 01. januara 2024. godine u primjeni novi Cjenovnik zdravstvenih usluga u Republici Srpskoj (“Službeni glasnik Republike Srpske“, broj: 111/23), što je dovelo i da određenih promjena u organizaciji rada Doma zdravlja Bijeljina.

Imajući gore navedeno u vidu od 01. januara pružanje usluga ultrazvučnog pregleda pacijenata neće se više vršiti u Službi porodične medicine na teret Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske, nego u Službi radiološke i ultrazvučne dijagnostike, a na osnovu uputnice porodičnog doktora. Zakazivanje termina za ultrazvučni pregled vršiće medicinske sestre-tehničari u timovima porodične medicine u kojima su pacijenti registrovani.

Napominjemo da će ubuduće zainteresovanim korisnicima biti omogućeno pružanje zdravstvene usluge ultrazvučnih pregleda u Službi porodične medicine i to samo kao komercijalne zdravstvene usluge, koje ne padaju na teret Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske.

Molimo naše korisnike za razumjevanje i strpljenje naročito prilikom zakazivanja termina za ultrazvučni pregled u Službi radiološke i ultrazvučne dijagnostike“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име