БЕОГРАД, 14. ЈАНУАРА /СРНА/ - Састанак српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика и предсједника Србије Александра Вучића у Београду.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je Srbija matična zemlja svim Srbima i da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ostvario da ona bude moćna i jaka.

Dodik je istakao da je Srpska zainteresovana za jaku Srbiju, koja je za nju inspiracija i snaga.

“Ne možete narodu zabraniti nešto tako snažno, a to je ljubav prema Srbiji”, rekao je Dodik.

Dodik je istakao da je Vučić prvi srpski predsjednik koji je uspostavio konkretne vidove saradnje i pomoći Republici Srpskoj.

On je za Televiziju “Hepi” podsjetio da Srbija novčano pomaže opštine, izgrađene su brojne škole, vrtić i i drugi objekti.

Dodik je naglasio da je Srbija danas istovremeno i snažna, ali i najdemokratskija zemlja.

“Imate ljude koji konstantno rade i pričaju protiv Srbije, a koje finansira Zapad, s ciljem da naprave Srbiju nestabilnom, jer im ne odgovara kada je stabilna i jaka”, rekao je Dodik i dodao da je istorija puna primjera da su okretali Srbe na Srbe i tada je zemlja bila nestabilna.

Dodik je istakao da danas nije tako, a to Zapadu smeta i ne žele to da gledaju.

“Ne mogu izdajnici kod Srba prolaziti. Zato ću izaći na izbore u Srbiji i glasaću za SNS, iz prostog razloga što smatram da je to najbolje što Srbija ima. Bilo bi dobro da SNS ima i republičku i lokalnu vlast, jer vidimo da se Srbija stalno gradi. Tu je Beograd na vodi, nova željeznička stanica, auto-putevi i drugi veliki projekti. Političari se mjere po onome što ostane iza njih”, rekao je Dodik.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: atvbl.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име