DODIK: Ne odustajemo od kapitalnih projekata koji će osigurati budućnost

Datum:

Share post:

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da SNSD nikada nije zaboravio Sokolac i nikada nije odustao od realizacije kapitalnih projekata na ovom području koji će promijeniti način života i osigurati budućnosti.

Dodik je naglasio da je dat veliki doprinos u razvoju opštine Sokolac činjenicom da će početi rekonstrukcija puta prema Han Pijesku.

„Nakon toga nastavljamo prema Palama. Nastavićemo da gradimo i planirali smo da gradimo brzu cestu preko Zvornika, do Sokoca, gasovod koji planiramo iduće godine, koji će doći na Pale“, izjavio je Dodik, koji je na Sokocu učestvovao na predizbornoj tribini SNSD-a.

Prema njegovim riječima, sve su to kapitalni projekti koji će promijeniti način života i osigurati budućnost, prije svega energetsku, ovog dijela Republike Srpske.

Dodik je istakao da je ponosan na ljude sa Sokoca i Romanije, dobre i časne ljude čiji su preci stradali u Drugom svjetskom ratu, na ljude koji nikada nisu odustali od srpstva, od Pravoslavne crkve i koji zaslužuju svaku vrstu podrške i zahvalnosti, zbog čega je, kako je naglasio, i došao na Sokolac.

Nosilac liste kandidata SNSD-a za poslanike u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice tri Radovan Višković naglasio je da je aktuelna vlast u Srpskoj pokazala i dokazala da razvija Republiku Srpsku od Trebinja do Novog Grada, da su to radili i na Sokocu i širom Srpske.

„Došli smo ovdje sa obrazom, nismo oni koji treba da kriju poglede. Mogu uzdignute glave da prođem kroz ovaj grad, kao i kroz sve ostale lokalne zajednice jer smo činili sve i činićemo i u budućnosti da tako i ostane“, rekao je Višković.

On je naglasio da je 2. oktobra izbor na građanima Srpske da li žele da sačuvaju Republiku, kontinuitet njenog razvoja ili da se bave nekim eksperimentima.

Višković je podsjetio da je Vlada Srpske izdvojila 110.000.000 KM za isplatu pomoći mladima, borcima, penzionerima, porodiljama, porodicama sa više djece, djeci poginulih boraca i da uz to budžet Srpske izvršava sve svoje obaveze.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske sa Sokoca, Strahinja Bašević izjavio je da će njegov prioritet biti da nastavi realizovati projekte koji su u interesu ove lokalne zajednice i grada Istočno Sarajevo zahvaljujući dobroj saradnji sa svim nivoima vlasti.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Usvojen prijedlog o prijemu samoproglašenog Kosova u Savjet Evrope

Parlamentarna Skupština Savjeta Evrope (PS SE) usvojila je večeras nacrt izvještaja izvjestioca za samoproglašeno Kosovo u SE Dore...

Otvaranjem angio sale, prof. dr Zlatko Maksimović ZAVRŠIO mandat kao direktor Bolnice (video)

Sada već bivši direktor Bolnice, prof. dr Zlatko Maksimović, na današnjem otvaranju nove angio sale, podsjetio je da...

Na granici Hrvatske i Slovenije pao snijeg

Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike u Sloveniji i Hrvatskoj. Na snimku koji je poslao čitalac “Nezavisnih” vidi se kako...

„Velike razlike u temperaturi izazivaju tegobe i kod zdravih ljudi“ Ko je najosetljiviji na VREMENSKA KOLEBANJA i kako se zašititi

Temperatura je, na radost mnogih, prava ljetnja, ali se već za dva dana najavljuje pad temperature, koji će...