Dnevni horoskop za 7. maj

Datum:

Share post:

Ovan

POSAO: Sad je trenutak da počnete da radite punom parom. Ovo je momenat kada će rezulgtati doneti najviše benefita. LJUBAV: Zabrinuti ste, a za time nema nikakve potrebe – partner vam je odan i voli vas. ZDRAVLJE: Puni ste energije.

Bik

POSAO: Ne verujete nikome od kolega, jer se nekoliko puta pokazalo da niste u dobronamernom kolektivu. Oslonite se na sebe i svoj sud. LJUBAV: Na ovom polju ste mirni. Uživate u danu bez trzavica, ispunjenom harmonijom. ZDRAVLJE: Uznemireni ste, a ni sami ne znate odakle to potiče.

Blizanci

POSAO: Odlično ste se pokazali na poslu, vaše ideje su cenjene i vredne. Nadređeni vas imaju u planu za unapređenje. LJUBAV: Zbog karijere ste ljubav ostavili po strani, što je velika greška. ZDRAVLJE: Proverite pritisak.

Rak

POSAO: Ne dozvoljavate sebi ni najmanju grešku, niti propust, a zbog toga ste stalno pod jakim pritiskom. LJUBAV: Miran dan stvoren za lepe trenutke s voljenom osobom. ZDRAVLJE: Kontrolišite krvni pritisak.

Lav

POSAO: Preopteretili ste se i sada pucate po šavovima. Prihvatite da ste jednostavno samo čovek i da nijedan posao nije vredan da rizikujete zdravlje. LJUBAV: Slobodni Lavovi uživaju u flertu s jednom osobom koja se nedavno pojavila u njihovom životu. ZDRAVLJE: Rutinski pregledi mogu vam spasiti zdravlje.

Devica

POSAO: Kolege kao da su počele da prekoračuju granicu kada je u pitanju iskorišćavanje vaših kvaliteta i dobre volje. Recite NE. LJUBAV: Ne može sve da bude po vašem – prilagodite se nekim partnerovim željama. ZDRAVLJE: Skloni ste virusnim infekcijama.

Vaga

POSAO: Upali ste u poslovnu kolotečinu, što je za vas strašno, jer najviše uživate u kreativnim projektima. LJUBAV: Partner kao da se distancirao od vas, a vi ne znate zašto. Iskren razgovor će rešiti sve probleme. ZDRAVLJE: Moguća je prehlada.

Škorpija

POSAO: Ne verujete kolegama kada je reč o važnim informacijama. Ubeđeni ste da neko nešto smera protiv vas, ali najverovatnije ste sve samo umislili. LJUBAV: Imate prevelika očekivanja i ponašate se kao da je partner dužan da vam ispunjava svaku želju i hir. Pazite da zbog toga ne ostanete sami. ZDRAVLJE: Pripazite na povrede tokom šetnje i u saobraćaju.

Strelac

POSAO: Vaše ideje i rad se veoma cene u firmi. Nemojte da prokockate poverenje koje vam je ukazano. LJUBAV: U vama bukte emocije koje ne znate kako da umirite. ZDRAVLJE: Nema većih promena.

Jarac

POSAO: Čeka vas važan razgovor koji bi mogao da vam promeni karijeru. LJUBAV: Niste spremni da oprostite partneru grešku iz prošlosti i ne znate kako da nastavite dalje. ZDRAVLJE: Odlično.

Vodolija

POSAO: Puni ste elana i želite da demonstrirate sve svoje veštine na novom projektu. To će biti zapaženo i nagrađeno. LJUBAV: Slobodne Vodolije uživaju u samoći, a zauzete je priželjkuju. ZDRAVLJE: Osetljiv želudac.

Ribe

POSAO: Previše ste se zaneli i počinjete da gubite dodir s realnošću kada su u pitanju vaša očekivanja. Uključite racio. LJUBAV: Okrenite se partneru, jer se u poslednje vreme oseća zapostavljeno. ZDRAVLJE: Promenljivo raspoloženje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VUČIĆ U NOVOM SADU: Ponosan sam na ono što smo uradili – tražim od vas ubedljivu pobedu

Izborna lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" održala je predizborni skup u Spensu u Novom Sadu. Sat vremena...

KOVAČEVIĆ: Očigledno je da u opoziciji nema interesa da se zaštite prava Srpske

Iako SNSD smatra da je ubjedljivo najbolje rješenje da sve parlamentarne stranke iz Republike Srpske sjednu zajedno i...

POBJEDNIČKOJ MJESNOJ ZAJEDNICI 300.000 KM: Počinje festival „Znanjem, pjesmom i igrom kroz Semberiju“

Ono čime se Semberija može ponositi su vrijednosti koje će ove, 2024. godine ponovo biti oživljene u novom...

PIKSI OTPISAO CIJELI TIM! Ovih 12 igrača je otpalo! (foto)

Dragan Stojković Piksi nema lak posao, treba izabrati najboljih 26, a toliko je fudbalera na raspolaganju! Selektor Srbije Dragan Stojković...