OVAN

Posao: U velikom ste raskoraku između planova i ostvarenja. Možda vam neki vanposlovni elementi kvare dnevni ritam. Ljubav: Danas ste neodoljivi i baš veseli, partner uživa u vašem društvu. Potrebno vam je više takvih trenutaka. Zdravlje: Muči vas stomak, ispitajte da li ima nekih sistemskih razloga za to.

BIK

Posao: Previše zavisite od drugih u poslovnom lancu, nikako da se uklopite u njihov ritam. Prilagodite se potrebama i malo odmorite da biste imali snage za tešku završnicu. Ljubav: Nervozni ste, promenljivog raspoloženja. Utičete i na partnera, ne može da se opusti. Zdravlje: Nedovoljno spavate, morate ranije u krevet.

BLIZANCI

Posao: Moguća neprijatna situacija, nemojte da izgubite živce. Malo se udaljite od žarišta problema, neka se time pozabave oni koji zaista imaju ovlašćenja za to. Ljubav: Prijatni trenuci sa voljenom osobom deluju smirujuće na vas. Opustite se i zaboravite na sve nesuglasice. Zdravlje: Svaka napetost vam teško pada, radite na svojoj stabilnosti.

RAK

Posao: Imate sjajnu saradnju sa najbližim kolegama, to vam svaki posao čini lakšim. Nemojte da vas to vuče u dublje intimiziranje, neka sve ostane na profesionalnom polju. Ljubav: Preterano ste zahtevni ponekad, a retko pokazujete zahvalnost, nije dobro što vam se to podrazumeva. Zdravlje:  Moguća glavobolja, pazite na hidrataciju.

LAV

Posao: Moguća ponuda za novu saradnju, odmerite dobro svoje snage i ne prihvatajte ono što ne možete da garantujete. Ljubav:Vrlo ste romantični, drži vas lepo sećanje na divne trenutke koje ste proveli sa partnerom. Zdravlje: Dobro se osećate, kondicija vam se polako vraća.

DEVICA

Posao: Imate više uspeha nego što ste se nadali, držite taj nivo i ne dozvolite da vas zanese trenutna slava. Ostanite skromni i trudite se bez prestanka. Ljubav: Partner vam neprekidno prigovara, a ne shvata koliko vas to iritira. Nađite mesto i vreme kad ćete mu to objasniti. Zdravlje: Proverite svoje zdravlje, neophodna je bar rutinska kontrola.

VAGA

Posao: Žurite sa donošenjem zaključaka, a imate materijala tek za prve utiske. Sačekate pre nego što napravite konačnu procenu, jer možete da napravite ozbiljnu grešku. Ljubav: Ne razgovarate dovoljno s partnerom, ne nalazite zajednički jezik. Previše toga držite u sebi, a on ne može znati više od onog što mu sami kažete. Zdravlje: Bolovi u donjim ekstremitetima.

ŠKORPIJA

Posao:Stižu kritike, a propust nije bio tako veliki. Nemojte dozvoliti sebi da budete sujetni, uzvratite poslovno i pomirljivo. Ljubav: Nemate dovoljno stpljenja za partnera, budite nežniji. Zdravlje:  Niste zadovoljni izgledom, ali budite oprezni pre bilo kakvih intervencija.

STRELAC

Posao: Volite izazove, ali ne možete da izađete na kraj s onim što ste sada preduzeli. Bolje bi bilo da smanjite apetite ili podelite plan u faze. Ljubav: Novo poznanstvo je veliko osveženje u vašem životu, ali nemojte dozvoliti da vam oduševljenje pomrači zdrav razum. Zdravlje: Iscrpljeni ste, razmislite o godišnjem odmoru ili bar produženom vikendu.

JARAC

Posao: Nemate strpljenja za saradnike i klijente, delujete im nabusito, nemojte kvariti svoj poslovni ugled ishitrenim potezima. Ljubav: Nećete da popustite u razgovoru s partnerom, rizikujete svađu većih razmera. Zdravlje:  Zaštita kože treba da vam bude prioritet.

VODOLIJA

Posao: Nepotrebno ste uznemireni, sve će biti u najboljem redu. Pojačana kontrola neće otkriti nikakve nepravilnosti. Ljubav: Tražite utehu i smirenje u zagrljaju partnera, on je spreman da vam pruži podršku. Zdravlje: Napravite plan za održivu dijetu.

RIBE

Posao: Nemate koncentracije, a neki su poslovi hitni. Morate naći izlaz, makar ostali duže na poslu, a najbolje je da prikupite mentalnu snagu i jače se usredsredite na posao. Ljubav: Dosta ste verovali obećanjima, tražite dela umesto reči. Zdravlje: Kijavica, prehlada, upala unutrašnjih organa.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: lepaisrecna.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име