OVAN

POSAO: Vi znate gde je novac. Potrebno je istražiti tržište pre nogo nešto započnete. LJUBAV: Partner je vaša podrška i sreća. Imate poverenje u voljenu osobu. ZDRAVLJE: Kretanje vas oslobađa.

BIK

POSAO: Iako ste poslovno stabilni, želite još novca. Nije potrebno da preterujete. LJUBAV: Dopada vam se osoba koja u sebi nosu dozu drskosti. Pazite da i vi ne budete žrtva. ZDRAVLJE: Čuvajte se lošeg raspoloženja.

BLIZANCI

POSAO: Početak dana vam može biti opterećujuće. Poslovno mnogo zaostalih nerešenih zadataka. Morate da radite ceo dan. LJUBAV: Potrebno je da se vezujete sa osobama koje su okrenute toplini doma i porodice. ZDRAVLJE: Stres.

RAK

POSAO: Imate unapređenje ili bar predlog za to. Povišicu sigurno očekujte u narednim danima. LJUBAV: Žena Rak je u današnjem danu jača energetski od muškog Raka. Veće su šanse da se pokrenete na iskrenu ljubav. ZDRAVLJE: Zdrava ishrana i voda su vaš iscelitelj.

LAV

POSAO: Dostojanstvo je vaša najjača osobina. Imaćete mnogo uspeha u svemu što budete radili. Mada, mnogi su ljubomorni na vas i vaš optimizam.LJUBAV: Žena Lav ima susret sa mlađim muškarcem. Muški Lav ima dobru energiju sa ženom Lav. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

DEVICA

POSAO: Verujte i vrednujte sami sebe. Niste dovoljno jaki da se oduprete velikim ,,zverkama,, koje pokazuju sujetu prema vama. LJUBAV: Ako ste u braku imaćete dan pun ljubavi. Slobodne Device imaju udvaranje jednog Strelca. ZDRAVLJE: Emotivna stabilnost jača zdravlje.

VAGA

POSAO: Potrebna vam je pravna pomoć. Ukoliko imate prodaju nekretnina aspekat vam je da to ostavite za naredni mesec. LJUBAV: Emotivno ste vezani za osobu iz sfere medicine, farmakologije. Oni koji su slobodni mogu imati lep susret na kraćem putovanju. ZDRAVLJE: Stomak, bešika osetljivi.

ŠKORPIJA

POSAO: Sposobni ste za sve, ali nikako niste u stanju da trpite lenjost onih saradnika pored vas. Verovatno ćete veći deo posla njima prebaciti. LJUBAV: Ne dozvolite da vas slomi osoba iz prošlosti. Morate da se okrenete sadašnjosti. Susret sa Blizancima ili Vodolijom. ZDRAVLJE: Skloni ste izlivima besa.

STRELAC

POSAO: Puni ste samopouzdanja i sve što budete pokrenuli biće plodonosno u današnjem danu. Bilo bi dobro da sarađujete sa zemljama poput Nemačke, Holandije ili Švecke. LJUBAV: Emotivno ste vezani za osobu koja je nestabilna i neodlučna. Morate da tu vezu popravite boljim i iskrenijim odnosom. ZDRAVLJE: Mnogo razmišljate o zdravlju ali ste ipak dobro.

JARAC

POSAO: Susret sa osobama koje vam mogu pomoći u daljem radu ili dati ideju šta dalje. Dobar odnos sa Ribama, Ovnom ili Strelcem. LJUBAV: Vi ste okrenuti vezi sa jednim Blizancem. On je pomalo slabaličnost traži podršku. ZDRAVLJE: Imate problem sa disajnim organima, krajnicima, grlom.

VODOLIJA

POSAO: Napet dan za bilo koji novi početak. Ostavite veće obaveze za naredni period. LJUBAV: Otmenu osobu upoznajete u društvu. Oni koji su u braku neka se spreme na razumevanje i nežnost partnera. ZDRAVLJE: Oprezno sa depresijom.

RIBE

POSAO: Dobra saradnja sa vodenim znakovima. Sa Rakom možete da napravite dobru intuitivnu saradnju. Vaša mašta i misli se podudaraju. LJUBAV: Dobar period za ljubav za sve u braku. Oni koji su u vezi imaju loš odnos zbog nepoverenja. ZDRAVLJE: Usporen metabolizam.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име