OVAN

Posao: Muči vas nedostatak samopouzdanja, ali to nije vama svojstveno, brzo ćete opet biti ono što stvarno jeste – uvek na visini zadatka. Ljubav: Čeka vas veoma prijatno iznenađenje, niste ni slutili da vaš partner može da ima takve ideje. Zdravlje: Pad imuniteta.

BIK

Posao: Nedostaje vam više podrške, imate sjajne ideje, ali ste potpuno sami u organizaciji posla. Morate još nekoga da pridobijete. Ljubav: Niste dovoljno diskretni, ako tako nastavite, vaše emocije će svima postati jasne. Zdravlje: Oprez zbog mogućih povreda.

BLIZANCI

Posao: Ispostavljeni su vam visoki zahtevi i kratki rokovi, nije ni čudo što brinete. Morate naći neki rezervni plan. Ljubav: Mirni ste, sve što ste u ljubavi želeli, konačno ste i dobili. Zdravlje: 

Ako ste u gostima, čuvajte se preteranog jela i pića.

RAK

Posao: Povukli ste se u „ilegalu“ i to je najbolje što ste mogli da uradite dok na poslu vlada opšta zbrka. Ljubav: Blistate od zadovoljstva, uživate, nisu vam potrebna velika uzbuđenja. Zdravlje: 

Ako ste pušač, morate što pre da prestanete. I ako ste u pušačkom okruženju, treba da ga napustite, možete imati velikh problema.

LAV

Posao: Dobro prolazite sa malo rada, ali to neće još dugo tako trajati. Trgnite se da biste sačuvali reputaciju. Ljubav:Posvetite se porodici, nemojte da dozvolite da prođe previše vremena u zategnutoj atmosferi. Zdravlje: 

Puni ste snage, odlično raspoloženi.

DEVICA

Posao: Otvorite se za saradnju, pokažite malo spremnosti za dogovor i sve će biti lakše. Ljubav: Mnogo sanjarite, malo delate. Promenite ovaj odnos. Zdravlje: Pojačajte voće i povrće u ishrani.

VAGA

Posao: Trenutno je najvažnije da održite poslovnu komunikaciju na visokom nivou. Ljubav: Mnogo natezanja, niste više raspoloženi da se emocionalno investirate u odnos koji se tako razvija. Zdravlje: Vrtoglavica, nesvestica, proverite pritisak.

ŠKORPIJA

Posao: Očekujete pohvalu za trud, ali znate i sami da je to nekad najteže dobiti od kolega. Ljubav:Sada kad imate najviše izgleda za uspeh, vi nemate toliko želje kao ranije Zdravlje:  Previše brinete, otud i nesanica i manjak apetita.

STRELAC

Posao: Tražite svoje mane, a dobro znate da prigovori koje dobijate uopšte nisu osnovani. Ljubav: Hvata vas nestrpljenje, počinjete da se ljutite, ali treba da prvo razgovarate s partnerom. Zdravlje: Hvata vas prehlada.

JARAC

Posao: Koliko god da se trudite, nema dovoljno rezultata. Pokušajte da uključite mlađe saradnike i nađete bolji pravac rada. Ljubav: Morate biti mudriji i strpljiviji inače će vam odnos sa partnerom doći u ćorsokak. Zdravlje: Vreme je za dijetu, posavetujte se sa nutricionistom.

VODOLIJA

Posao: Imate mnogo novih ideja, ali nemojte ih baš sve odmah izložiti. Neke sačuvajte za kasnije, biće iskušenja. Ljubav: Nemate nikakvih problema, provokacije i peckanja su konačno prestali. Budite i vi nežniji. Zdravlje: Morate da izbacite testo i slatkiše iz ishrane.

RIBE

Posao: Neočekivan zadatak vam kvari odmor, nema mira čak i kad ste mislili da je sve na pauzi. Ljubav: Organizujte bolje zajednički život, ovako ste stalno u nekoj napetosti. Zdravlje: Nema nikakvog izgovora da ne trenirate, bar kod kuće.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: lepaisrecna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име