OVAN

POSAO: Nekad u prvi mah može delovati loše ali vi odmah shvatite šta se oko vas dešava i reagujete poput munje.  LJUBAV: Prekinuli ste jednu vezu u kojoj niste preterano dominirali. Razmislite još jednom o toj vezi.  ZDRAVLJE: Važno je da se dovoljno krećete.

BIK

POSAO: Možete dominirati u poslovima medicine, zdravstva, socijalnim radom, ekologija. Izaberite svoj put koji mora biti drugačiji od drugih.  LJUBAV: Ako nameravate da započnete vezu, nije dobar dan jer vaš izabrani partner teži ka materijalnom.  ZDRAVLJE: Vaš porok je slatka i kalorična hrana.

BLIZANCI

POSAO: Mogući je put u inostranstvo radi posla koji dugo priželjukujete. Ukoliko ne odete nećete odustati od tog sna i u narednom periodu.  LJUBAV: Partneru je potrebno mnogo više emocija i romantičnih trenutaka koji vama ponekad nedostaju kao inspiracija.  ZDRAVLJE: Dobar i zdrav um imate.

RAK

POSAO: Da bi ste funkcionisali normalno morate da se držite podalje od vaše impulsivnsti koja može da poremeti saradnju sa klijentima ili odnose sa saradnicima.   LJUBAV: Emotivni deo vašeg bića pati. Niste sigurni da li ste se zaljubili u novu osobu ili mislite da su to emocije prema postojećem partneru.  ZDRAVLJE: Manji stres.

LAV

POSAO: Sjajno se osećate u svojoj koži ali vaši saradnici nemisle tako. Vi uvek vidite svetliju stranu života za razliku od saradnika depresivaca.  LJUBAV:Ako ste zauzeti bolja komunikacija sa partnerom. Ukolio ste sami pažnju dobijate od Bika.   ZDRAVLJE:Uz rad se odmarate.

DEVICA

POSAO: Možete biti veoma napeti i pretrpani poslom koji vas ionako ne čini srećnom osobom. Treba vam prijatelj na poslu.  LJUBAV: Novo poznanstvo sa osobom koja se bavi poslovima kominkacija i saobraćaja može probuditi veliko interesovanje u vama i omogućiti da se osećate opuštenije.  ZDRAVLJE:Dobro.

VAGA

POSAO: Potrebno je da rešite neke problema za nekretnine. Ovde će vam trebati i pravni savetnik.  LJUBAV: Oni koji nisu u vezi traže osobu koja će ih oraspoložiti ili bar provesti par dana sa njima.   ZDRAVLJE: Problem sa bubrezima.

ŠKORPIJA

POSAO: Vaša snalažljivost i dalje je naglašena. Vaš karakter nikada ne bi dozvolio da izgubite moć u bilo čemu šta radite, čime se bavite.  LJUBAV: Brak u kome se nalazite morate da čuvate i gajite, zalivate poput lepog cveta jer vas partner može lako ostaviti.   ZDRAVLJE: Problem sa mišićima vrata.

STRELAC

POSAO: Danas napunite baterije i ne odustajte od daljeg posla i ideja koje vam se pružaju. Optimista ste i zbog toga ćete uspeti.   LJUBAV: Partner je vedra osoba pokretna i uvek spremna za zabavu i akciju. Dobro slaganje sa Blizancima.   ZDRAVLJE: Jak optimizam leči sve.

JARAC

POSAO: Zabrinuti ste za postojeći posao jer vam je dosadno da radite nešto od čega nemate korist-novac. Možete se pokrenuti na put u inostranstvo.  LJUBAV:Da li to ljubav kuca na vaša vrata pitate se…?? Ne – sačekaćete još malo.   ZDRAVLJE: Nikad bolje.

VODOLIJA

POSAO: Iako ste znak čiji je simbol humanost, nećete biti toliko oduševljeni da se žrtvujete za druge koji to ne cene.   LJUBAV: Potrebna vam je temperamenta ličnost da probudi tog ekscentrika, burnog ali uspavanog Urana. Verovatno će to biti jedan energični Ovan.   ZDRAVLJE: Gležnjevi osetljivi.

RIBE

POSAO: Može se desiti da precenite svoje mogućnosti, posebno kad je budžet u pitanju iako niste svesni da nemate toliko novca koliko mislite.   LJUBAV: Ako ste slobodni, onda susret sa Bikom. Ako ste u braku ili vezi, ne bi bilo dobro da vam tajna ljubav bude Bik.   ZDRAVLJE: Osećaj melanholije vas proganja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име