Dnevni horoskop za 24. mart

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Moguće je da će vas izabrati za rukovodioca, potrudite se da opravdate poverenje. LJUBAV: Partner vas danas posebno obasipa pažnjom, ali vi ste nervozni iz vama poznatih razoga. ZDRAVLJE: Odlično.

BIK

POSAO: U ovom trenutku možete biti potpuno zadovoljni svojim finansijama. Naporan rad vam se konačno isplatio.LJUBAV: Počinjete da sumnjate na neverstvo. Razgovarajte sa voljenom osobom. ZDRAVLJE: Prekontrolišite štitnu žlezdu.

BLIZANCI

POSAO: Nervira vas to što zaposleni pridaju značaja stvarima koje se ne tiču posla. LJUBAV: Možete biti više nego zadovoljni bračnom atmosferom. Slobodni mogu očekivati poznanstvo sa jednom šarmantnom Devicom. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Putovanje u inostranstvo daje bolje finansije. LJUBAV: Pokušajte da razmislite o tome gde grešite. Možda se neko drugi požali na vas. ZDRAVLJE: Nemate razloga za brigu.

LAV

POSAO: Veliki uspeh nadomak ruke. Zaradićete odlično. LJUBAV: Ne umete da se opredelite za jednu osobu. Volite flert, udvaranje, puno interesenata za vas. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

POSAO: Nemate razloga da stalno prigovarate saradnicima. Od drugih tražite nešto što nije u okviru njihovog posla. LJUBAV: Partner bi mogao da se ozbiljno naljuti na vas. Često ste nepodnošljivi u svojim analizama. ZDRAVLJE: Pazite se hladnih napitaka.

VAGA

POSAO: Vaše preterano angažovanje ne nailazi na podršku kakvu zaslužujete. To izaziva osećaj nepravde u vama. LJUBAV: Slobodnima predstoji poznanstvo sa osobom u znaku Lav. ZDRAVLJE: Nervoza.

ŠKORPIJA

POSAO: Nema potrebe za velikim ulaganjem. Čuvajte novac za naredni period.LJUBAV: Uživate u tajnoj vezi. To vam je neko prirodno stanje.ZDRAVLJE: Upala bešike.

STRELAC

POSAO: Za one koji sarađuju sa inostranstvom slede komplikacije u toku današnjeg dana. LJUBAV: Puno strasti. Nemojte da dozvolite da vas nešto ometa u uživanju s partnerom.ZDRAVLJE: Odlično.

JARAC

POSAO: Ako radite bilo koji posao koji ima veze sa nekretninama, pazite na dokumenta. LJUBAV: Nemojte biti hladni prema partneru, pokažite mu da vam je stalo do njega. ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.

VODOLIJA

POSAO: Niste u lošem danu. Nema nekih teškoća, prepreka. Dobro obavljate sve što je pred vama. LJUBAV: Iznenadni preokret u odnosu sa partnerom. Dobar dan za ljubav. ZDRAVLJE: Nema problema.

RIBE

POSAO: Danas je dan kada je potrebno da se istaknete. Sve što kažete i uradite je važno, ima svoju cenu. LJUBAV: Osoba sa kojom ste skoro počeli vezu je verovatno budući supružnik. ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PET MAGAZIN: Kako da znate da su dve mace ostvarile jaku vezu

Povezane mačke definišu se kao par mačaka koje su uspostavile blizak odnos jedna sa drugom. Neke povezane mačke...

Dušan Veletić nastavlja da piše istoriju: Bijeljinac u finalu Evropskog prvenstva!

Ispisao je istoriju kada je ušao u polufinale, uzeo je prvu medalju za Srbiju poslije 67 godina u...

Google apokalipsa sa „kolačićima“

​Inicijativa kompanije Google za blokiranje kolačića trećih strana prisutna je već nekoliko godina, ali je u konstantnom odlaganju,...

AGRO SAVJET: Vodič za održavanje, prihranu i presađivanje orhideja

Za orhideje kažu da su najljepše cvijeće na planeti, ali ako ih gajite, vrlo je važno znati osnovna...