Dnevni horoskop za 21. septembar

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Pazite na sebe i koliko se trošite. Skloni ste kao svi vatreni znaci da rasipate pozitivnu energiju. LJUBAV: Dobro vam je u braku ili vezi koja vas ispunjava i čini realno srećnom osobom. ZDRAVLJE: Psihička stabilizacija.

BIK

POSAO: Nije vam jasno da neko ko radi kod vas ima neke svoje planove i ideje. Zapravo, možda previše puštate da se svi oko vas ponašaju bahato. LJUBAV: Imate aspekte za zaljubljivanje. Trenutno na nebu su aktuelni Riba ili Rak. ZDRAVLJE: Osetljiv nervni sistem.

BLIZANCI

POSAO: Ponekad idealistički shvatate svoje saradnike. Morate da se sačuvate razočarenja ili prevare. LJUBAV: Za ljubav ovaj aspekat može da donese lepotu i nežnost u vezi ili braku. Slobodni se zaljubljuju. ZDRAVLJE: Zadovoljni ste sobom, nemate problem trenutno.

RAK

POSAO: Vi možete da savladate teškoće u kojoj se nalazite. Nije problem novac ili težina posla. Više je naglašen odnos sa kolegama i saradnicima. LJUBAV: Emotivno ste spremni da prevaziđete teškoće. Zapravo, možete da iznesete tu težinu sudbine. ZDRAVLJE: Morate da pazite na hormone, nervozu ili mišiće.

LAV

POSAO: Privatno, ako imate svoj biznis morate da vodite računa o budžetu. Posebno gde se novac koji zaradite sliva. Preterani troškovi kasnije će vam zadati muke. LJUBAV: Ljubomora vam često stvara problem. To je više vaša potreba za blizinom i nedostatak doma i porodice. ZDRAVLJE: Jak osećaj strasti zna da donese promenu rada srčanog mišića.

DEVICA

POSAO: Osećate se izolovani, odvojeni od sveta. To je ponekad vaš narcisoidni stav prema poslu posebno saradnicima. LJUBAV: Slično stanje je i u ljubavi. Ako ste u braku popravite komunikaciju. Slobodni ostaju i dalje na istom. ZDRAVLJE: Tromost mišića, tela.

VAGA

POSAO: Ne želite da vas saradnici obmanjuju. Mogu pasti teške reči. Napeta atmosfera. Nešto se mora preseći, saseći u korenu. LJUBAV: Partner vam predlaže avanturistički put . Razmislite o tome! ZDRAVLJE: Napeta stopala. Udobna obuća pomaže.

ŠKORPIJA

POSAO: Odbacujete prošlost i otvarate prostor za nove stvari. Dobro se osećate donošenjem ove odluke. Saradnici vas podržavaju. LJUBAV: Ukoliko vaša veza ima smisla vi ćete je nastaviti. Ukoliko bilo šta je poljulja odlazite. ZDRAVLJE: Bolovi u glavi.

STRELAC

POSAO: Osećanja i svesna volja nisu u dobroj saradnji. Radi toga kasnite sa rokovima. Produktivnost je kao plima i oseka. LJUBAV: Vi želite daleke destinacije gde je uvek toplo. Samo plaza krema za sunčanje i partner. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

POSAO: Za dugoročne ciljeve morate preuzeti više odgovornost.Vi želite nagradu za nešto što nije ni blizu kraja. LJUBAV: Želite da vaša veza uspe. Potrebno vam je da bude čvrsta. Sigurnost na prvom mestu. ZDRAVLJE: Proverite vid.

VODOLIJA

POSAO: Malo teža situacija danas. Svoje saradnike zamolite da vam se ne obraćaju često. LJUBAV: Vi želite ljubav ali ništa ne dajete. Morate dati neku emociju da bi vam bilo uzvraćeno. Dosta je hladno na ovom polju danas. ZDRAVLJE: Glavobolja.

RIBE

POSAO: Na poslu vlada depresivna atmosfera. Svi su lenji, niko ne želi da izvršava zadatke a ponajviše vi. To je prolazno. LJUBAV: Vi i partner kao prijatelji. Puno reči bez mnogo značenja. ZDRAVLJE: Pospanost.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Snimak sa suđena Dodiku i Lukiću u Sudu BiH (video)

Ovako se Dodik ponašao u sudnici: Objavljen snimak iz Suda BiH Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas se još...

LJUBIŠA PETROVIĆ : „ArCore“ podnio tužbu za Klevetu protiv mene – uzvratiću (foto)

Gradonačelnik Bijeljine se putem svog zvaničnog FB naliga obratio javnosti a povodom tužbe koju je protiv njega podnijela...

SP UGLJEVIK: CRNI OBLACI NAD UGLJEVIKOM (foto)

Saopštenje za javnost Opštinskog odbora SP Ugljevik prenosimo u cjelosti: Uprkos upozorenju  odbornika SP Ugljevik Vuje Markovića i Petra...

DODIK: Formiraću udruženje za nezavisnost Srpske ako mi zabrane političko djelovanje

Kada se prestanem baviti politikom biću oslobođen javne odgovornosti kao predsjednik Republike, a kada mi zabrane, formiraću udruženje...