OVAN

POSAO: Mesec u aspektu sa magnetnim Plutonom daće dešava koje traže transformaciju. Vi ste uvek spremni na novitete i dinamiku. LJUBAV: Emocije mogu biti zatvorenog tipa, manje eksplicitne. Možda se usudite da predložite partneru neko kraće razdvajanje.ZDRAVLJE: Bez stresa i svađa sa voljenom osobom.

BIK

POSAO: Postoji mogućnost da niste nešto zadovoljni, kao da već sada pravite program i plan za naredni mesec.  LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni, mogli biste da iskoristite jedno poznanstvo preko prijatelja. To pretenduje da bude velika ljubav.  ZDRAVLJE: Vaš energetski status se poboljšava početkom dana.

BLIZANCI

POSAO: Potrebno vam je da budete u centru pažnje, niste raspoloženi da ste deo nekog tima. Nema razloga da brinete, podelite mišljenje i ideje sa saradnicima.  LJUBAV: Blizanci u braku imaju dobar dan pred sobom. Razumevanje imate od strane voljene osobe. Bez opterećenja ste.  ZDRAVLJE: Dosta dobro.

RAK

POSAO: Mogli biste da se udružite sa jednim Jarcem. On je trenutno osetljiv na vas Rakove, razume vaše emotivno stanje, strahove, potrebu za zaštitom.  LJUBAV: U emotivnom smislu ste puni želje i ljubavi da se stabilizujete. Potreban vam je energetski jači partner od vas.  ZDRAVLJE: Dobro raspoloženje leči sve.

LAV

POSAO: Mislite da treba da nastavite sami. Imate gazdu ili saradnika iz znaka Ribe koji se pravi da sve zna ali vas u suštini samo iritira.  LJUBAV: Slobodni Lav može da potraži svoju sreću, ljubav na radnom mestu ili bližem okruženju. Verovatno je to neki Škorpion ili Ovan.  ZDRAVLJE: Vraća vam se osećaj samopouzdanja.

DEVICA

POSAO: Vi mislite da možete biti van događanja u okviru firme gde radite. Niko neće da vas skloni, već će vam dati još obaveza.  LJUBAV: Možda uđete u neku čudnu vezu. Da li će to vama biti neobično, a verovatno da hoće, pokušaćete da se izvučete kada shvatite da niste na pravom putu.  ZDRAVLJE: Osećate tenziju od bliskih ljudi.

VAGA

POSAO: Zanimljiva promena u okviru samog rada. Bićete podstaknuti nekim novim idejama od strane jedne Device. Poslušajte savete.   LJUBAV: Slobodne Vage imaju osećaj da se vrlo brzo zaljubiti. Opustite se, sigurno vam sledi ljubav.  ZDRAVLJE: Usporite, posvetite se sebi.

ŠKORPIJA

POSAO: Previše se emotivno rasipate na poslu. Morate da se obuzdate. Ipak ste vi osoba koja ima snagu da pokrene sve oko sebe.  LJUBAV: Sve tendencije da se uđe u tajnu vezu, moguće sa dosta mlađom osobom. Sreća vas prati.  ZDRAVLJE: Odahnite. Nemate strahove koji vas često muče.

STRELAC

POSAO: Puni ste neke čudne harizme. Verovatno iz dana u dan se menjate ali danas iskoristite svoj šarm.   LJUBAV: Možete očekivati napredak u ljubavi., posebno ako ste sami. Osoba sa kojom bi ostvarili vezu je neko ko je strog i previše ambiciozan.  ZDRAVLJE: Najbolje da se fizički aktivirate.

JARAC

POSAO: Veština sklapanja kompromisa, posebno sa strancima saradnicima je od velikog značaja. Uspećete u pregovorima.  LJUBAV: U jednom trenutku želite da budete u vezi u drugom ne. Baš ste neodlučni. To je zbog vaše lične nesigurnosti.  ZDRAVLJE: Okruženje vas čini raspoloženim.

VODOLIJA

POSAO: Osećate neku promenu u vašem poslovnom okruženju, što vam stvara nervozu na neki način. Imate volju da završite sve.  LJUBAV: Ako ste zaljubljeni onda razmišljate ozbiljno da se vežete za jednog Ovna i sa njim stvorite zajednicu.  ZDRAVLJE: Zamišljenost i impulsivnost.

RIBE

POSAO: Popravite svoje finansijsko stanje tako što ćete više raditi. Zbog toga ste nezadovoljni. Imate dobre aspekte tokom dana.  LJUBAV: Otvarate se konačno posle dužeg vremena. Jednostavno bili ste u fazi da ne želite da se prilagođavate drugima.  ZDRAVLJE: Problem sa varenjem.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име