Dnevni horoskop za 19. maj

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Mesec u aspektu sa magnetnim Plutonom daće dešava koje traže transformaciju. Vi ste uvek spremni na novitete i dinamiku. LJUBAV: Emocije mogu biti zatvorenog tipa, manje eksplicitne. Možda se usudite da predložite partneru neko kraće razdvajanje.ZDRAVLJE: Bez stresa i svađa sa voljenom osobom.

BIK

POSAO: Postoji mogućnost da niste nešto zadovoljni, kao da već sada pravite program i plan za naredni mesec.  LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni, mogli biste da iskoristite jedno poznanstvo preko prijatelja. To pretenduje da bude velika ljubav.  ZDRAVLJE: Vaš energetski status se poboljšava početkom dana.

BLIZANCI

POSAO: Potrebno vam je da budete u centru pažnje, niste raspoloženi da ste deo nekog tima. Nema razloga da brinete, podelite mišljenje i ideje sa saradnicima.  LJUBAV: Blizanci u braku imaju dobar dan pred sobom. Razumevanje imate od strane voljene osobe. Bez opterećenja ste.  ZDRAVLJE: Dosta dobro.

RAK

POSAO: Mogli biste da se udružite sa jednim Jarcem. On je trenutno osetljiv na vas Rakove, razume vaše emotivno stanje, strahove, potrebu za zaštitom.  LJUBAV: U emotivnom smislu ste puni želje i ljubavi da se stabilizujete. Potreban vam je energetski jači partner od vas.  ZDRAVLJE: Dobro raspoloženje leči sve.

LAV

POSAO: Mislite da treba da nastavite sami. Imate gazdu ili saradnika iz znaka Ribe koji se pravi da sve zna ali vas u suštini samo iritira.  LJUBAV: Slobodni Lav može da potraži svoju sreću, ljubav na radnom mestu ili bližem okruženju. Verovatno je to neki Škorpion ili Ovan.  ZDRAVLJE: Vraća vam se osećaj samopouzdanja.

DEVICA

POSAO: Vi mislite da možete biti van događanja u okviru firme gde radite. Niko neće da vas skloni, već će vam dati još obaveza.  LJUBAV: Možda uđete u neku čudnu vezu. Da li će to vama biti neobično, a verovatno da hoće, pokušaćete da se izvučete kada shvatite da niste na pravom putu.  ZDRAVLJE: Osećate tenziju od bliskih ljudi.

VAGA

POSAO: Zanimljiva promena u okviru samog rada. Bićete podstaknuti nekim novim idejama od strane jedne Device. Poslušajte savete.   LJUBAV: Slobodne Vage imaju osećaj da se vrlo brzo zaljubiti. Opustite se, sigurno vam sledi ljubav.  ZDRAVLJE: Usporite, posvetite se sebi.

ŠKORPIJA

POSAO: Previše se emotivno rasipate na poslu. Morate da se obuzdate. Ipak ste vi osoba koja ima snagu da pokrene sve oko sebe.  LJUBAV: Sve tendencije da se uđe u tajnu vezu, moguće sa dosta mlađom osobom. Sreća vas prati.  ZDRAVLJE: Odahnite. Nemate strahove koji vas često muče.

STRELAC

POSAO: Puni ste neke čudne harizme. Verovatno iz dana u dan se menjate ali danas iskoristite svoj šarm.   LJUBAV: Možete očekivati napredak u ljubavi., posebno ako ste sami. Osoba sa kojom bi ostvarili vezu je neko ko je strog i previše ambiciozan.  ZDRAVLJE: Najbolje da se fizički aktivirate.

JARAC

POSAO: Veština sklapanja kompromisa, posebno sa strancima saradnicima je od velikog značaja. Uspećete u pregovorima.  LJUBAV: U jednom trenutku želite da budete u vezi u drugom ne. Baš ste neodlučni. To je zbog vaše lične nesigurnosti.  ZDRAVLJE: Okruženje vas čini raspoloženim.

VODOLIJA

POSAO: Osećate neku promenu u vašem poslovnom okruženju, što vam stvara nervozu na neki način. Imate volju da završite sve.  LJUBAV: Ako ste zaljubljeni onda razmišljate ozbiljno da se vežete za jednog Ovna i sa njim stvorite zajednicu.  ZDRAVLJE: Zamišljenost i impulsivnost.

RIBE

POSAO: Popravite svoje finansijsko stanje tako što ćete više raditi. Zbog toga ste nezadovoljni. Imate dobre aspekte tokom dana.  LJUBAV: Otvarate se konačno posle dužeg vremena. Jednostavno bili ste u fazi da ne želite da se prilagođavate drugima.  ZDRAVLJE: Problem sa varenjem.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Janjić uručio dres ’’ŽIĆI’’ Miražiću, LEGENDI FK ’’Radnik” Bijeljina

Danas je prostorije FK Radnik posjetio Živorad Žića Miražić, i tom prilikom mu je personalizovani dres uručio direktor...

Radislav Jovičić na IV Međunarodnom naučnom skupu “Savremeni izazovi i prijetnje bezbjednosti” (foto)

-Velika mi je čast biti učesnik današnje konferencije na ovom našem, prestižnom Fakultetu bezbjednosnih nauka u Banjaluci, na...

VUKANOVIĆ: Dodik je podržao smjenu Nikole Poplašena

Vukanović podsjetio Dodika kako je govorio kada je smjenjivan Poplašen „Ako ste tada provodili oduke visokog predstavnika, zašto...

DODIK: Ukinuti odluke Šmita u roku od 7 dana – Srbi se povlače iz odlučivanja na nivou BiH

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će zatražiti da se ukinu sve odluke Šmita u roku...