Dnevni horoskop za 18. april

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Spremite se za izuzetno buran dan. Ovnovi druge dekade osećaju napetost, stoga izbegavajte konflikt sa kolegama. LJUBAV: Danas nikako nije vaš dan. Moguće je da saznate nešto o partneru, što vam se neće dopasti. ZDRAVLJE: Možete dobiti virus. Imunitet vam je slab.

BIK

POSAO: Na ruku vam danas ide sve, nekako ste uigrani na poslu. Mnogi vam zavide na postignutom uspehu. LJUBAV: Možete da se pohvalite da uživate simpatije suprotnog pola. Danas ste posebno lepi. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANAC

POSAO: Nemate problem da stignete sve što morate danas da završite. LJUBAV: Lepo popodne uz partnera i porodicu. Mogući gosti koji nisu poželjni. ZDRAVLJE: Bolovi u nogama ili rukama.

RAK

POSAO: Danas dolazi do situacije da se suprostavite mnogima iz okruženja, posebno autoritetu. Budite hrabri i isterajte svoj stav do kraja. LJUBAV: Osećate se napušteno i tužno. Razvedrite se jer posle kiše uvek grane sunce. ZDRAVLJE: Imate problem sa crevima.

LAV

POSAO: Ne morate uvek da stavite do znanja da ste gazda. Nisu dužni da se bave vama. Spustite svoj ego.LJUBAV: U vezi je nastupila monotonija. Slobodni Lavovi neka se strpe za bolje dane. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA

POSAO: Budite ponosni na sebe i postignute rezultate. Potrudite se da ih opravdate u
budućnosti. LJUBAV: Neko je odavno bacio oko na vas. Uzvratite makar i neobaveznim flertom. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

VAGA

POSAO: Postoji mogućnost za konflikt među saradnicima. Nemojte uvek da se mešate i da pokušavate da pomirite zaraćene strane. Imate preča posla. LJUBAV: Za one koji su u tajnoj vezi zahlađenje odnosa. Slobodni će biti uzdrmani jednim Lavom koji ih duži period priželjkuje. ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.

ŠKORPIJA

POSAO: Ozbiljno ste shvatili svoje zadatke, šefovi su zadovoljni vašim naporima. LJUBAV: Na ljubavnom planu, stvari se komplikuju. Intirigira vas osoba u znaku Ribe ili Ovna. ZDRAVLJE: Osećaj težine, zbog velikih obaveza. Opustite se malo.

STRELAC

POSAO: Imate savršen dan na poslu, mnogo pohvala a malo obaveza. Opušteno. Vi znate da uživate. LJUBAV: I dalje se vodite idejom što više to bolje. Avanturistički duh vam je naglašen. ZDRAVLJE: Nema problema.

JARAC

POSAO: Situacija na poslu je promenljiva. U nekim trenucima vam se čini da stvari propadaju, a onda naglo dolazi do poboljšanja. LJUBAV: Već duže vreme zavladala je monotonija u vašem donosu. Ovaj put čekate da partner poradi na vezi. ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

 VODOLIJA

POSAO: Postoji problem sa osobom u znaku Lava koja već duže vreme pokušava da nametne svoj način rada. LJUBAV: Osoba u znaku Blizanca vam privlači pažnju. Pozovite je na sastanak. ZDRAVLJE: Nervoza.

RIBE:

POSAO: Mnogo radite za malo novca. Ta situacija je počela da vas nervira, i zato planirate da tražite povišicu. LJUBAV: Sada već sedite na dve stolice. Vodite računa da vam ne bude naporno. ZDRAVLJE: Kijavica kao uzrok alergije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

Uprava BiH za zaštitu zdravlja bilja: Jović potpisao protokol o saradnji u fitosanitarnoj oblasti sa Crnom Gorom

Direktor Uprave BiH za zaštitu zdravlja bilja  Predrag Jović i direktor Uprave za sigurnost hrane, veterinu i fitosanitarne...