Ovan

POSAO: Nema razloga da ignorišete kolege ili da shvatate svaku kritiku lično. Posmatrajte ih sve kao tim, to će vam značiti. LJUBAV: Vreme je da napravite važne odluke, ali čini vam se da niste spremni. ZDRAVLJE: Provedite vreme u prirodi.

Bik

POSAO: Nisu vam sve kolege na poslu prijatelji. Potrudite se da povučete jasne granice. LJUBAV: Sa razlogom ste okrenuti prošlosti. Još uvek imate snažne emocije prema bivšem partneru/bivšoj partnerki. ZDRAVLJE: Osećate se napeto.

Blizanci

POSAO: Vaš stil izražavanja i poslovni rezultati deluju kao veliki podsticaj na bližu okolinu. LJUBAV: Osećate emotivnu naklonost i inspiraciju u susretu sa voljenom osobom. Sjajno se dopunjavate. ZDRAVLJE: Previše ste nervozni, to se odražava na san i imunitet.

Rak

POSAO: Pripremite se za turbulentan period prepun uspona i padova. LJUBAV: Očekujte svađe sa partnerom koje će se razrešiti jednostavno. Slobodnima bez promene. ZDRAVLJE: Ne brinete dovoljno o svom mentalnom zdravlju.

Lav

POSAO: U prvom delu dana bićete produktivni, pa se potrudite da završite što više obaveza tada. Uveče pad koncentracije. LJUBAV: Dozvolili ste da se drugi upliću u vaš odnos, sada je teško da se vratite na staro. ZDRAVLJE: Promenljivo raspoloženje.

Devica

POSAO: Organizovani ste i tačni u izvršenju obaveza, ali ponekad je u redu da dozvolite sebi  greške, nemojte to shvatati tragično. LJUBAV: Ljubavni odnos vas ne ispunjava dovoljno, ali vi ste uporni. Potrudite se da razgraničite svoje ciljeve. ZDRAVLJE: Počnite sa dijetom.

Vaga

POSAO: Jedan Jarac pokušava da vam ugrozi poziciju. Možete to da izbegnete, ako budete dovoljno oprezni. LJUBAV: Nemate snage jer se samo vi trudite, partner polako odustaje. ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak i nivo šećera u krvi.

Škorpija

POSAO: Očekujte promene na finansijskom planu, povoljan je teren da prihvatite dodatni posao. LJUBAV: Uživajte u ljubavnom odnosu i opustite se. Ponekad brinete bez razloga. ZDRAVLJE: Bolovi u mišićima, premor.

Strelac

POSAO: Iscrpljeni ste fizički, završili ste nekoliko važnih zadataka i sad vam je potreban odmor. Skrenite pažnju kolegama na to. LJUBAV: Spremite se za nove avanture. Duge veze nailaze na klizav teren. ZDRAVLJE: Problemi sa kolenima.

Jarac

POSAO: Zanemarite komentare drugih, vodi te se samo svojim očekivanjima i mislite sopstvenom glavom. LJUBAV: Očekujte prijatna iznenađenja od partnera, naročito u večernjim časovima. ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima.

Vodolija

POSAO: Počinjete sebe da iznenađujete postupcima. Budite svesni da je u pitanju težak period kroz koji prolazite, ali potrudite se više. LJUBAV: Nemate vremena za gubljenje, primećujete da odnos ne ide u pravom smeru, ali i dalje ništa ne preduzimate. ZDRAVLJE: Promenite navike.

Ribe

POSAO: Osoba iz vaše okoline će vam postati poslovni partner, ali ne očekujte previše od toga. LJUBAV: Nedostaje vam komunikacija, zbog toga ulazite u česte konflikte sa partnerom. ZDRAVLJE: Osećate se iscrpljeno i umorno, obezbedite sebi relaksaciju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име