Dnevni horoskop za 12. oktobar

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Skloni ste da tvrdokorno zastupate svoje stavove. Isterajte svoje do kraja, jer možete! LJUBAV: Budite spremni na kompromise jer ćete u protivnom zapamtiti ovaj dan u negativnom kontekstu. ZDRAVLJE: Glavobolja.

BIK

POSAO: Prilike su pred vama, odluke koje ćete donositi danas uticaće na dalji pravac vaše karijere. LJUBAV: Postavljate preterane zahteve svom partneru, što bi moglo dovesti do prepirke. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

POSAO: Do kraja dana završite nedovršene poslove i nemojte započinjati ništa novo. LJUBAV: Lep dan za tajna zaljubljivanja i avanture. Dopadate se jednom Ovnu. ZDRAVLJE: Ubrzan puls.

RAK

POSAO: Nema većih promena, sve ide ustaljenim tokom. Priliv novca krajem dana će vas obradovati.  LJUBAV: Potrudite da probudite strast i ostvarite što veću bliskost. Nekim pripadnicima ovog znaka vratiće se neko iz prošlosti.  ZDRAVLJE: Moguć konjuktivitis.

LAV

POSAO: Imate svako pravo da budete kivni na kolektiv, jer vam se događa da stalno morate da ispravljate tuđe greške. LJUBAV: Komunikacija s voljenom osobom može imati primese sarkazma i neodobravanja. ZDRAVLJE: Aritmija.

DEVICA

POSAO: Oprez sa finansijama. Danas osećate pritisak da donesete neke odluke koje vam se ne sviđaju. LJUBAV: Odnosi postaju teški i partner i vi ste napeti, spremni za sukobe u svakom momentu. ZDRAVLJE: Probavne smetnje.

VAGA

POSAO: Radite danas punom parom, kako biste stigli da završite sve što ste započeli.  LJUBAV: Emotivna i bračna situacija je promenljiva.  ZDRAVLJE: Negujte kožu.

ŠKORPIJA

POSAO: Izbegavajte podizanje kredita i pozajmica. Naročito ako vi treba nekome da pozajmite novac.  LJUBAV: Osećate potrebu za više pažnje a vaš partner nije spreman da vam je pruži.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC

POSAO: Imajući u vidu da ste danas prilično nervozni, pokušajte da svu energiju usmerite isključivo na započinjanje novih poduhvata.   LJUBAV: Danas ste lako zaljubljivi. Osećate se ponovo kao tinejdžer.  ZDRAVLJE: Moguća upala.

JARAC

POSAO: Ne treba vam beskorisan savet jedne uobražene Vage. Nije vam jasno zašto takva osoba sebe stalno nameće baš u vašem smeru.  LJUBAV: Vaša simpatija već duže vreme misli na vas. Probajte da napravite prvi korak.  ZDRAVLJE: Nema tegoba.

VODOLIJA

POSAO: Nemate još mnogo vremena za opuštanje. Danas je možda miran dan ali počnite sa radom jer vas čeka haos u narednim danima.  LJUBAV: Uživate u veselom društvu uz večeru i dobar film.  ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

POSAO: Saradnici su kivni na vas, jer ne poštujete vremenske rokove. Požurite, da završite što pre. Na vama je veliki deo zadatka. LJUBAV: Sanjate osobu za koju više niste sigurni da li joj se dopadate. ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Lazareva subota u Bijeljini obilježena na tradicionalan način

Tradicionalnom proljećnom igrom „Lazarice“ ispred zgrade Gradske uprave u Bijeljini je danas obilježena Lazareva subota. Dječiji ansambl Srpskog...

‘’LAZARICE’’ će mještanima MZ Novi Dvorovi u nedjelju poželjeti igrom i pjesmom blagorodnu godinu

U nedjelju 28.04.2024. godine u 08.00 časova  Lazarice  će proći kroz naselje Novi Dvorovi, kada će u veseloj...

GRADONAČELNIK PETROVIĆ: Isplata prve dvije tranše za učenike osnovnih i srednjih škola do 30. aprila

Gostujući u emisiji "MAT" BN Televizije, Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović pričao je o subvencijama za prevoz učenika osnovnih...

PLEJOF: JAHORINA –BUDUĆNOST, treća utakmica finalne serije doigravanja u okviru MD shop 1.MLRS

Večeras se u Palama igra treća utakmica finalne serije doigravanja u okviru MD shop 1.MLRS. Jahorina na korak od...