Dnevni horoskop za 12. april

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će bitno uticati na razvoj vaše karijere. To je vaša velika šansa. LJUBAV: Osoba koju ste nedavno upoznali želi nešto više s vama. Ni vi niste ravnodušni. ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.

Bik

POSAO: Konačno stiže pozitivna promena. Jedna vest će vas veoma obradovati. LJUBAV: Pred vama je susret koji se lako može pokazati kao sudbonosni. Dobro razmislite šta je pametno da uradite. ZDRAVLJE: Fali vam energije.

Blizanci

POSAO: S lakoćom obavljate sve zadatke i prevazilazite probleme. To će vam doneti samo još više obaveza. LJUBAV: Za vas je harmonija koju imate sa partnerom prioritet. Ne dajte nikome da vam to ugrozi. ZDRAVLJE: Osetljiv želudac.

Rak

POSAO: Odlično se snalazite u timskom radu, toliko dobro da vas mnogi vide kao vođu. Stiže neočekivana ponuda. LJUBAV: Duštveno ste aktivni, što vam donosi puno poznanstava, ali za sada niko ne uspeva da zarobi vašu pažnju na duže staze. ZDRAVLJE: Morate da se hranite zdravije.

Lav

POSAO: Ulaganje u dodatno obrazovanje nikada nije greška. Sada ćete se u to i uveriti. LJUBAV: Vaša posesivnost preti da uništi vezu u koju ste do sada puno uložili. Pokušajte da promenite tu svoju osobinu zarad višeg cilja. ZDRAVLJE: Prija vam intenzivna fizička aktivnost.

Devica

POSAO: Produktivniji ste kao nikada do sada i to nadređeni primećuju i žele da nagrade. LJUBAV: Vaša energija privlači pažnju gde god da se pojavite. Zapašćete za oko veoma zanimljivoj osobi. ZDRAVLJE: Nervozni ste.

Vaga

POSAO: Pokušavate da odlučite šta je pametno – da prihvatite novi izazov u trenutnoj firmi ili da potražite nešto novo. LJUBAV: Danas ste veoma romantični, ali i melanholični. Prijalo bi vam malo samoće kako biste sredili misli i emocije. ZDRAVLJE: Muči vas glavobolja.

Škorpija

POSAO: Smučilo vam se da iznova popravljate tuđe greške. Sami ste krivi što su vas ljudi shvatili kao adresu za prebacivanje sopstvenih obaveza. LJUBAV: veza s partnerom je praktično postala smisao vašeg života. Pazite da ljubav ne pređe u opsesiju. ZDRAVLJE: Muče vas prolećne alergije.

Strelac

POSAO: Novi projekat otkrio je neke vaše talente za koje ni vi niste znali da ih posedujete. Bićete glavna tema razgovora u firmi. LJUBAV: Uživate u prijatnoj kolotečini i ne dozvoljavate da vam ništa naruši mir. ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.

Jarac

POSAO: Potreban vam je odmor od naporne poslovne svakodnevice. Ne odlažite ga previše, kako ne biste ubrzo „sagoreli“. LJUBAV: Vaša izražena brižnost je partneru „melem na ranu“. Uživaćete u zajedničkim trenucima. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Vodolija

POSAO: Materijalna strana vam nikad nije bila od presudnog značaja, vi tražite unutrašnju satisfakciju i načine da ispoljite svu svoju kreativnost. LJUBAV: Nervozni ste i to prenosite na partnera. Pazite da dođe do većih nesporazuma i nesuglasica. ZDRAVLJE: Proverite hormone.

Ribe

POSAO: Konačno stižu dugo očekivane vesti o vašem unapređenju. Sada ćete znati na čemu ste i šta treba da radite. LJUBAV: Na emotivnom polju vam sve ide od ruke Prezadovoljni ste odnosom sa partnerom. ZDRAVLJE: Čuvajte se virusa.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Isplaćeno preko 3 miliona KM za premiju za mlijeko

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske danas je posredstvom Agencije za agrarna plaćanja isplatilo 3.038.723,66 KM za...

Ugljevički poljoprivrednici na Međunarodnom sajmu u Novom Sadu (foto)

Pod pokroviteljstvom opštine Ugljevik na 91. novosadski sajam poljoprivrede juče je otišlo 80 poljoprivrednih proizvođača sa područja ove...

Morbilima u Srpskoj zaraženo 135 osoba – U Bijeljini 99

U Republici Srpskoj prijavljena su 135 slučaja oboljelih od morbila, od kojih najviše u Bijeljini - 99, te...

XII tradicionalni turnir u malom fudbalu „HASE HIT OPEN“ počinje 22. juna

XII po redu tradicionalni turnir u malom fudbalu „HASE HIT OPEN", koji svake godine organizuje selo Hase biće...