Dnevni horoskop za 11. maj

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Morate biti strpljivi, disciplinovani i tolerantni. Pa ne može svaki dan biti vaš. Ima i drugih koji su bitni. LJUBAV: Posvetite se kući, porodici. Nedelja je idealan dan za tako nešto. ZDRAVLJE: Razmišljate o poseti lekara tokom.

BIK

POSAO: Čest osećaj lenjosti i apatije može da vam pokvari poslovni plan. Morate da budete van takvih osećanja, nikako do novca na taj način. LJUBAV: Najbolje znate, šta i kako da dođete do osobe koja vas zanima. Vi ste vešt ljubavnik, vešt šarmer. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BLIZANCI

POSAO: Savetuje se što više pozitivnih poteza, jer puno toga izmiče kontroli. Morate da se bolje organizujete. Koristite inteligenciju. LJUBAV: Razmišljate o stvaranju udruženja, slavljima i druženjima sa većim brojem ljudi. Dan vam je ko izmišljen za to. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Puni ste elana. Jurite sto na sat, u želji da uradite što više zaostalih stvari. Postoje periodi kada vam ništa ne polazi za rukom ali sada je bolje. LJUBAV: Emotivno ste vezani za jednog Jarca i to mora da se ostvari kao ozbiljna veza. ZDRAVLJE: Potiskivanje emocija.

LAV

POSAO: Fizički se iznurujete, jer radite više nego što ste u stanju, umesto da sve ostavite po strani i sačekate povoljniji momenat. LJUBAV: Partner ima razumevanje za vaše ponašanje. Sve trpi, samo da vama udovolji. ZDRAVLJE: Stopala, noge osetljive.

DEVICA

POSAO: Planete vam šalju isključivo pozitivne uticaje. Ukoliko ne uspete da ih prepoznate, radi se o ličnoj nesposobnosti. Morate se potruditi da biste ih prepoznali. LJUBAV: Zašto lutati kad je sve tako jednostavno, bar danas. Prednost dajete druženju sa istomišljenicima. ZDRAVLJE: Preterana gojaznost.

VAGA

POSAO: Na misteriozan način savladavate problem finansijske prirode. Kad bolje razmislite, videćete da ste uzalud bili neurotični. LJUBAV: Za divno raspoloženje morate da zahvalite unutrašnjoj harmoniji i saznanju da vas neko od ukućana podržava u akcijama. ZDRAVLJE: Dosta se dobro osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Izbegavajte ekscesne situacije, jer lako može doći do prekida ionako klimave poslovne veze. LJUBAV: Budite diplomata, popuštajte kad god to okolnosti nalažu. Samo tako ćete spasti bračno-partnerske odnose. Vredi pokušati. ZDRAVLJE: Manje alkohola, noćnog života.

STRELAC

POSAO: Poslovni partner vas izluđuje, jer je vaša prava suprotnost. On se trudi da ugodi, ali uzalud. Što on više ulaže napor, to ste više svesni da čini pogrešne stvari. LJUBAV: Mnogi Strelci nisu imali sreće da upoznaju srodnu dušu. Sutra se situacija menja u vašu korist. ZDRAVLJE: Dobar imunitet.

JARAC

POSAO: Postali ste svesni problema u kontaktima sa okolinom, timskom radu i svemu što se odnosi na saradnike. LJUBAV: Odličan dan za sve koji žele da se okrenu nekim novim poznanstvima. Na primer Devica dobar izbor. ZDRAVLJE: Odlično, nikad bolje.

VODOLIJA

POSAO: Prošlo je vreme lake i brze zarade. Možete da računate na to da ćete morati da se jako potrudite kako biste došli do cilja. LJUBAV: Raskinuli ste jednu vezu. Nije vam lako ali ste u mogućnosti da popravite raspoloženje uz prijatelje. ZDRAVLJE: Preosetljivost na promenu temperature u vazduhu.

RIBE

POSAO: Pokrenite se, jasno odlučite šta želite i krenite napokon nešto da radite. Ne mučite više sebe. LJUBAV: Imate partnera pored sebe koji je nešto poput vas, usporen, nespretan. Zajedno ste jači, da pobedite i krenete u akciju. ZDRAVLJE: Nesvestica, posledica nesanice.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE za 24. april: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Danas, zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...

U Bijeljini rođeno SEDAM BEBA

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođena su dva dječaka i pet djevojčica. Broj...

VRIJEME DANAS hladno i nestabilno

Ujutru i prepodne oblačno sa povremenom kišom koja će biti češća na zapadu. Na istoku malo toplije uz...