OVAN

Posao: Koliko god da se trudite, uvek stižu neke kritike. Budite mudriji od svih i ne uzimajte zlonamerne primedbe k srcu. Ljubav: Dobijate pozitivan odgovor od osobe koja vam se dopada, to će vam ispuniti dan radošću. Zdravlje: Kod hroničnih bolesnika, moguće komplikacije.

BIK

Posao:  Trzavice na poslu, mogući neprijatni dijalozi. Ne dozvolite da se situacija zakomplikuje, održite profesionalan nivo i odložite odluke za bolji trenutak. Ljubav: Vrlo ste zavodljivi, ali ni sami niste sigurni da li vam udvarači trebaju u ovoj fazi. Zdravlje: Čuvajte se promaje i prehlade u klimatizovanim prostorima.

BLIZANCI

Posao: Mnogo ste „poleteli“, nema ničeg lošeg u tome da priznate da vam je nešto nedostižno. I to može biti samo trenutno i prolazno stanje. Ljubav: Ne osećate dovoljno razumevanja, a ni emotivnu podršku partnera. Zdravlje: Jako ste napeti, obratite pažnje na odmor i dubinsko opuštanje.

RAK

Posao: Na neki ishod ne možete dovoljno da utičete i to vas nervira. Bolje je da se okrenete onim elementima posla koje zavise samo od vas. Ljubav: Iskrice u odnosu sa starijom osobom, nemojte se upuštati ako niste sigurni šta radite. Zdravlje:  Moguće tegobe zbog zadržavanja tečnosti u organizmu.

LAV

Posao:Na poslu se mnogo više očekuje od vas, morate da zasučete rukave. Ljubav:Odnos sa partnerom kvari sujeta, porazgovarajte i nađite kompromisno rešenje. Zdravlje: Izbegnite noćne obroke.

DEVICA

Posao: Neprijatnost i povećani rizik, problemi u sektorima novca i nekretnina. Ljubav:Nemate strpljenja za porodicu ni za partnerove muke, dugujete im više nego što im pružate. Zdravlje: Vežbajte pamćenje i kognitivne veštine.

VAGA

Posao: Dogovori se neće sprovesti onako kako ste očekivali, ali vi možete da ispunite svoj deo obaveza i to će vas umiriti. Ljubav: Mnogo ste sumnjičavi prema partneru, a ne želite da to priznate. Ne dozvolite da se odnos uzdrma, već priznajte svoju nesigurnost. Zdravlje: Posvetite se vežbanju, ne samo zbog tela, već i zbog psihe.

ŠKORPIJA

Posao: Nemate razloga za brigu, kakva god da bude odluka na „višem nivou“, vaša pozicija će ostati sigurna. Ljubav: Pokažite više strpljenja, ne samo za partnera, već i za njegovu porodicu. Zdravlje: Zakažite kontrolni ultrazvuk.

STRELAC

Posao: Moguće su provokacije, a primećujete i da nekoliko kolega intenzivno ignoriše svoje obaveze. Ne dozvolite da vas to izbaci iz takta. Ljubav: Mnogo vere polažete u novo poznanstvo, ali osobu zapravo ne procenjujete objektivno. Ne zalećite se. Zdravlje:  Hronični bolesnici moraju na kontrolu.

JARAC

Posao: U velikoj ste dilemi, a znate da nijedna od ponuđenih varijanti ne zadovoljava vaše kriterijume u potpunosti. Moraćete da se odlučite po principu „manjeg zla“. Ljubav: Dajete velika obećanja, ali nie sigurno da ćete moći da ih ispunite. Zdravlje: Glavobolja i mučnina.

VODOLIJA

Posao: Nemate dovoljno interesovanja ni optimizma za posao, a zaboravljate koliko vam je uživanja nekad donosio. Osvežite svoj pristup. Ljubav: Upućujete partneru važne poruke, ali on ih ne uzima za ozbiljno. Skrenite mu pažnju da se ne osećate prijatno. Zdravlje: Obogatite ishranu sa više voća i povrća.

RIBE

Posao: Pokazali ste koliko možete da učinite, ali ni vi niste svemoćni. Neke probleme ne možete da rešite, jer su na višem nivou. Ljubav: Izbegavajte raspravu, najbolje je da ostavite situaciju da se malo „rashladi“. Zdravlje: Morate pratiti uputstva lekara, čak i ako remete vaše navike.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: lepaisrecna.mondo.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име